![]() |
Re: NT 01 XJH "My buchet"
masina este de vanzare https://forum.4tuning.ro/showthread.p...03#post2178703
|
Intrebare pusa la RAR..inca nu am primit raspuns..poate stie cineva de pe aici sigur :rolleyes2
"Am achizitionat o masina si doresc sa o trec pe numele meu... Intrebare mea este urmatoare:fostul propietar este din judetul Neamt si nu am cum lua legatura cu el..pot radia eu masina? Am:CIV Certificat de inmatriculare Contract de vanzare/cumparare Copie dupa buletinul fostului propietar" |
Quote:
Nu esti proprietarul de drept al masinii. Ai contract de vanzare cumparare dar Certificatul de inmatriculare nu este pe numele tau, esti trecut decat pe spatele certificatului cum ca ti-a instrainat-o tie. |
si daca nu reusesc sa dau de fostul propietar?:sad:
app:rezista vopseaua pe cauciuc? |
Quote:
Ce fel de cauciuc?...exista posibilitatea sa gazezi respectivul cauciuc (adica sa il vopsesti de la departare, fara ca vopseaua aplicata pe el sa aiba luciu, sau lac) |
1 Attachment(s)
am apucat sa imi vopsesc rotile si abia acum m-am intrebat daca rezista vopseaua pe cauciuc:sad:
|
pana cand atingi prima data cu el de o bordura !
|
Quote:
Ar trebui sa reziste ce ai facut tu acolo...dar evita sa o lasi in soare, sau cu rotile mai desumflate |
2 Attachment(s)
am rezolvat-o cu actele...trebuie sa ma mai duc cu ea la rar pt certificat si numere..
|
arata ok per ansamblu dar se vede ca a fost bubuita in aripa si facuta in graba treaba...:( se vede in valui aripa si vad ca a si crapat chit-ul pe acolo.
|
cat de marfa poate arata:D misto jantele:D cu scrisul ala acolo:) imi place, o sa mai lucrezi la ea din punct de vedere tinichigerie? ca vad ca pe la usa e cam ciuruita si un pic stramba, in rest e frumoasa masina, ai grija de ea ca sunt rare sporturile:)
|
frumos...imi palce ce ai facut cu gumele asa ceva vreau si eu neaparat...dar cu muzica m-ai dezamagit.....de banii aia puteai sa ii bagi in masina..
ps:uitete la a mea cate i-am facut intr-un timp foarte scurt nici 3 saptamani de cand se afla in posesia mea ......... oricum multa bafta in continuare cu ds-ul ...ai sa vezi tu ce se ascunde sub vopsea... |
1 Attachment(s)
Quote:
cat despre chitul crapat.E putin crapata(cred)vopseaua in zona aia si pt ca toata panourile si pragurile sunt unse imi iese pe acolo(cum nu stiu) cate oleaca de vaselina:shock: se poate vedea in poza de mai jos la ce ma refer.. Quote:
intradevar e putin ciupita vopseaua prin unule locuri..cel mai rau e pe aripa stanga spate...:lol: |
vezi ca incepe sa iti dea rugina la aripa fata...in obisnuitul loc...trateaza din timp daca nu vrei sa schimbi aripa
|
maine ma duc cu ea la rar si la politite....
din pacate a inceput sa aibe niste hibe azi masina...nu prea mai vrea sa mai intre in viteza..... problema a aparut azi dimineata cand nu voia sa intre a1 si a 2(a3 si a 4 intrau fara nici o problema) aceiasi chestie se intampla si acum numai ca unde ar trebuie sa fie a 3 e loc gol...mai are momente cand intra numai ca trebuie sa trag tare dreapta si sa imping in fata...... are cineva cea mai mica idee ce poate fi? sa ma mai duc cu ea maine la rar? este a 3 a oara cand aman rarul(nu aveam actele in regula),acum chiar vreau sa ma duc....se poate intampla ceva sau rezista inca 50-100km asa?:cry: |
| All times are GMT +2. The time now is 20:12. |
- Copyright 2026 4Tuning