![]() |
pai passaturile alea tdi periculoase intra la grupa lor ... sa vedem cum se descurca acolo :)
|
.
lasati passaturile alea diesel cu cupluri de 400????????!!!!!!!!!!!!pe mina mea ca ma distrez eu cu ele.
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
nu stiu daca sunt povesti. am auzit lucruri frumoase despre passaturile alea. acum nu le ridic in slavi dar nici nu trebuiesc privite ca niste simple passaturi.
|
hmm... mey deci in gl sunt doua passat-uri dealea v6 tdi shi este shi un vento vr6 syncro cel putzin cu chip facut (astea toate de pol). vento-ul asta nu este marcat (cu insemnele politziei) shi am un prieten care a mers cu mashina asta acu vreo 3 ani cand era alt sef la ijp shi fiicasa era colega cu el de clasa in liceu shi mia zis ca rupe un pic. acum nush daca mai e functionala de vazut am vazut-o in curte la pol da nu prea am mai vezut-o prin orash
|
tu cand itzi faci masina ?
|
Re:
Quote:
las-o asa, cine a avut de inteles a inteles :wink: |
Pana pe 22 oct nu mai e mult... asa ca in cazul in care nu-mi schimb ambreiajul, vine bogdan si linisteste disputa. Cine inca nu stie ce poate sa faca un GTT o sa vada atunci.
|
nu uitati ca aici se vbeste despre evenimentul de la galati .. restul discutiilor isi au locul la versus sau la provocari sau la \"tot ceea ce nu poate fi incadrat\"
:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: |
inscrierile se fac doar pe loc, sau exista si preinscrieri pe site?
|
Re:
Quote:
|
ma... ku motoarele care o sa fie treaba... cum se fac inscrierile... ? nu avreau sa ajung pana in ro degeaba..
|
Este putin cam devreme sa va oferim toate informatile. Informatii legate de competitia auto o sa primiti aici si va voi raspunde la intrebari in rest moto sau altceva este alta treaba si nu vas pot spune mai nimic, nu face parte din atributile noastre. |
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:56. |
- Copyright 2026 4Tuning