Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   AG Excaliber by Audronis Gestautas (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/79435-ag-excaliber-by-audronis-gestautas.html)

sandueugeniu 30-05-08 21:49

Re: AG Excaliber by Audronis Gestautas

Bai fratilor vad ca zilnic prezentati cite o ciudatenie.Credeam ca nemtii fac numai tuning cu gust dar vad ca au si ei ciudatii lor ce dracu a vrut ala sa-i puna termopane cu toata spuma aia.Nu ma gindeam sa fie cineva mai traznit decit Leepu ala e mic copil.Pacat de Mercedesul ala era mai frumos stock.ORIBILA lucrata cu picioarele.:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x: x:x

adriano9 30-05-08 21:57

mie unu nu imi place...

Robby der Berliner 30-05-08 22:11

deci...eu...te fac nebun...jur...inca asa ceva n-am vazut...jur ii extraordinara masina...exterior ii ciudata cu grilaju din fatza dar tot odata ii extraordinara cu grilaju' intr-una,interior...n-am cuvinte...jentzi...30 fatza,40 spate...nu cred...deci concluzie...NOTA 10

Marius_mym89 30-05-08 22:50

exteriorul NU imi place....deloc...dar interiorul arata bine.....:-D

tekno 30-05-08 23:15

ce cacat pe roti... zici ca ii facut de lipu...

claud1u_BDT 30-05-08 23:58

mijto frate fara cuvinte ..chiar are talent la desn

axxel4you 31-05-08 00:14

Bani multi lipsa creier.

SV25MBN 31-05-08 01:52

Pana si seria 6-le ala modificat de ei arata mai bine.. :???:

radar 31-05-08 02:00

Daca omu asta a facut singur masina sigur nu e intreg la cap...mult mai reusit 6-ele decat asta

robertzel86 31-05-08 02:13

interiorul e frumos...exteriorul nu imi place...jantele exagerate..zici ca e o racheta pe 4 roti dupa forma

Prestige 31-05-08 05:06

Quote:

Originally Posted by Robby der Berliner (Post 1562818)
deci...eu...te fac nebun...jur...inca asa ceva n-am vazut...jur ii extraordinara masina...exterior ii ciudata cu grilaju din fatza dar tot odata ii extraordinara cu grilaju' intr-una,interior...n-am cuvinte...jentzi...30 fatza,40 spate...nu cred...deci concluzie...NOTA 10

Uite cum facem....."starnim" un poll sa vedem care este mai "nebun"....tu sau interlocutor/ul/(orii) tai...Eu zic ca-/l/(i) bati la scor de maidan....
Sandu Eugen....abominatia asta indescriptibila nu are creator teuton....e un "abstractionist" lituanian care si-a incercat puterile cretioniste pe un CL...Banuiesc ca daca (Doamne Fereste) nazisti erau la putere baiatu asta era inamicul nr 1...(ce n-ar fi fost un lucru rau pentru ce schita a ordinii postdecembriste a fatat :nosebleed:nosebleed:nosebleed

Si Claudiu....misto' rau frate....e naic naic...ce sa mai...

alexandrescu_adrian 31-05-08 10:52

pacat de Mercedesul ala, si stalpi zici ca e usa d director=)))

TSC-Us 31-05-08 11:38

tuning condom cu un finisaj jenibil.

no limits design 31-05-08 13:03

pacat...mie unu nu imi place ce a facut

shu.lee 31-05-08 14:04

nu zic ca rotile sunt prea mari, asa le-a vrut omu', frate da e urata rau , mai ales fata aia e oribila, zici ca e desenata cu stanga

All times are GMT +2. The time now is 14:28.

- Copyright 2026 4Tuning