![]() |
Re: AG Excaliber by Audronis Gestautas
Bai fratilor vad ca zilnic prezentati cite o ciudatenie.Credeam ca nemtii fac numai tuning cu gust dar vad ca au si ei ciudatii lor ce dracu a vrut ala sa-i puna termopane cu toata spuma aia.Nu ma gindeam sa fie cineva mai traznit decit Leepu ala e mic copil.Pacat de Mercedesul ala era mai frumos stock.ORIBILA lucrata cu picioarele.:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x: x:x
|
mie unu nu imi place...
|
deci...eu...te fac nebun...jur...inca asa ceva n-am vazut...jur ii extraordinara masina...exterior ii ciudata cu grilaju din fatza dar tot odata ii extraordinara cu grilaju' intr-una,interior...n-am cuvinte...jentzi...30 fatza,40 spate...nu cred...deci concluzie...NOTA 10
|
exteriorul NU imi place....deloc...dar interiorul arata bine.....:-D
|
ce cacat pe roti... zici ca ii facut de lipu...
|
mijto frate fara cuvinte ..chiar are talent la desn
|
Bani multi lipsa creier.
|
Pana si seria 6-le ala modificat de ei arata mai bine.. :???:
|
Daca omu asta a facut singur masina sigur nu e intreg la cap...mult mai reusit 6-ele decat asta
|
interiorul e frumos...exteriorul nu imi place...jantele exagerate..zici ca e o racheta pe 4 roti dupa forma
|
Quote:
Sandu Eugen....abominatia asta indescriptibila nu are creator teuton....e un "abstractionist" lituanian care si-a incercat puterile cretioniste pe un CL...Banuiesc ca daca (Doamne Fereste) nazisti erau la putere baiatu asta era inamicul nr 1...(ce n-ar fi fost un lucru rau pentru ce schita a ordinii postdecembriste a fatat :nosebleed:nosebleed:nosebleed Si Claudiu....misto' rau frate....e naic naic...ce sa mai... |
pacat de Mercedesul ala, si stalpi zici ca e usa d director=)))
|
tuning condom cu un finisaj jenibil.
|
pacat...mie unu nu imi place ce a facut
|
nu zic ca rotile sunt prea mari, asa le-a vrut omu', frate da e urata rau , mai ales fata aia e oribila, zici ca e desenata cu stanga
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:28. |
- Copyright 2026 4Tuning