![]() |
Re: FILTRE de POLITIE + RAR !! ATENTIE MARE !!
Quote:
Hai ca asta e tare ...demna de cascadorii rasului dar...daca ma gandesc mai bine erau intr-o seara pe la rond la universitate aproape de parcarea Interului si aveau numai Porsche-uri oprite, un 996 turbo, si un 911 turbo vechi vechi dar misto....albe erau parca si cand au plecat....au mutat asfaltul din loc :D |
Filtru politie + RAR in Piata Romana in fata la ASE duminica seara!!! verificau dimensiunile cauciucurilor unui ATV.
|
Quote:
|
Miercuri seara in fata U.C.R. Panduri filtru rar si radar...
am incercat sa salvez multi care veneau tare dinspre razoare...sper ca am reusit :) |
Aseara a fost filtru rar pe Magheru,in fata hotelului Lido...
Acum 2 seri a fost filtru rar pe Dr. Taberei inainte de piata moghioros. Aseara radar parcat paralel cu bordura,pe panduri... S-au pus baietii rau pe treaba... |
E inca aglomerat Bucurestiul si d-aia fac atatea filtre. :lol:
|
Filtre in seara asta la ora 3:20 pe Vacaresti cum urci spre BIG si pe Metalurgiei ( Obregia in fata la BCR cum treci de fantana ) !! :rolleyes2:idea::arrow:
Astia s-au pus rau vad , au avut ceva activitate saptamana asta !! :oops::idea::arrow: |
Magheru gol in seara asta de radare si rutiera!
|
de unde sti ?:)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Dap...:D
Din cate am vazut nu prea mai ai cu cine sa alergi pe acolo...a devenit o fitza si magheru. |
Quote:
lumea merge la agatat , nu la alergat :lol::twisted: PS: Au mai aparut 2 radare NOI pe MAgheru ( 1 solenta cu MAI 20934 si 1 logan alb de politie cu siguranta si incredere pe le cu ditamai TUNUL in geam - a avut dauna si asa am aflat ca a fost nou implementat pe magheru ca lumea cunoaste deja AOE ) ;):arrow: |
Aseara pe la 23:30 pe sos. Panduri RADAR si 3 echipaje de POLITIE + RAR !!!....am scapat si de data asta:D
Radarul de pe sos. Panduri este prezent in fiecare seara acolo...aveti grija! De multe ori fac 2 ture cu 30 km/h sa-l vad si nu-mi dau seama care este, deci atentie!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 17:37. |
- Copyright 2026 4Tuning