![]() |
Re: Golf 2 Biturbo de 650 CP
cu 650 de cp e foarte ushor sa o scapi in ceva:(
|
e 4X4 sau tractiune spate ceva ca nu prea are cum sa fie fata. pei nu te dai cu bmw diesel mah te dai si tu cu aia de 500+ cp. oricum 40.000 stiu si io.
|
da.....secolu' asta..mai avem putin si vedem Dacia cu 1000 Cai
|
sa o ai pe asta si pe autostrada sa ii dai flashuri la unu cu vreun bmw seria 3 coupe.:)) si s anu se dea la o parte si sa dai o depasire pe dreapta si pe urma sa ii dai cu putin fum in ochi.:))
|
iti dai seama cat de greu se controleaza asta, mai ales la plecarea de pe loc..
|
asta da masina.. totusi oare merita sa bagi atatia bani?
|
Quote:
|
ii termini pe toti cu masinuta asta
|
Quote:
|
da...ce sa zic...la atati cai..mai am putin sa ma dau cu veyron-ul...
|
cum drq ma sa fie mult 40mii pe golfu asta?dai pe un 530 2006 40mii si mai au cateva sute ca a ta....dar unul ca asta e unicat..si asta costa..app daca as opri la semafor cu una k asta langa R8'urile de pe magheru...cat ar rade ei....si ce as rade eu pe urma :))))
|
Quote:
|
prea tare golfu.
|
eh, asa e, nu vazusem , e syncro...
asa ceva mi-as lua si as tine-o pt linii, pentru ca ar fi ceva interesant sa vezi un golf2 cum zboara pe langa un porsche:)) |
da frate.ce sa zic bomba de masina.poi ce sa faca un 330 xi la unu dasta.....aaaaaaaa =))) poi mai mananca 3 paini pana il ajunge pe asta.:)) uitatei aici.. unu care eu crek e mult mai criminal filmuletu.... 911biturbo-supra biturbo.....priviti ce inseamna un rabbit amarat
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:01. |
- Copyright 2026 4Tuning