Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Subwoofere (https://forum.4tuning.ro/390-subwoofere.html)
-   -   JBL GTO1502D ... in Cielo .. ? (https://forum.4tuning.ro/390-subwoofere/7875-jbl-gto1502d-cielo.html)

darkm4n 16-09-05 17:05

http://www.ground-zero-audio.com/english/05_pw15xq.htm hmmm... m-ati pus pe ganduri ..... cat costa asa ceva in romania ? cine are .. s-ar putea sa iau doua ......

Dupa cum am spus .. cine are o oferta compleata cu produsele ground zero ?? ma refer la preturi ... ceva .. un distribuitor .. in romania .

darkm4n 16-09-05 17:19

Acum am verificat mail , multumesc pt oferta .
S-ar putea sa iau doua GZuri dalea .. 15XQ sau cum ai zis ... sa vedem .. dar .. acum chiar ca se pune problema alimentarii ........

saxo 16-09-05 18:51

Vezi ca ARE si baterii !!!

darkm4n 17-09-05 01:16

Dap .. cam asta e ... mai ramane maine sa ma duc pe la conex electronic sa-mi iau niste matze ( cabluri ) si ... sa termin cutia .. sa o mai ramforsez unpic ... cam cat costa un bloc de distributie de la www.directedaudio.ro ?? de curiozitate .. ca nu mi-au raspuns nici la mail , nici la telefon ........

saxo 17-09-05 08:55

Tu faci intii cutia,dupa care alegi difuzoarele ?????

darkm4n 17-09-05 14:55

Nup ... eu am facut cutia pt GTIuri .. de 15 inch .. dupa care m-am gandit sa iau GTO .. dar ... mai bine iau GTI .. si gata .. termin tot .. calculat .. si e mai ok asa ...

darkm4n 19-09-05 23:50

3 Attachment(s)
Hmm .. acum stau si ma gandesc .. oare sa merg pe ideea initiala ? Sa folosesc acele GTOuri de 15\" ?? Am luat in calcul aceasta varianta .. deoarece am statii care nu prea au putere sa miste GTIurile .. si .. asta ar insemna iar .. bani si bani .. + ca in Cielo .. nu am de unde sa alimentez niste statii .. pt GTIuri ..

Ma gandeam .. sa merg cu GTOurile .. cu statiile si cutia pe care le am deja .. este o cutie \"sealed\" .. are 56 litri ( fiecare jumatate ) .... acum .. ce ar mai trebui .. sa pun in cutie niste burete dala special .. ca un cofrag de oua ..

Voi ce parere avetzi de GTOuri ?? Fiind 3.5 mil bucata la www.************ .. ma incanta mai mult decat GTIurile... de bani care imi raman ... imi iau niste roti noi ... :) ...

Deci .. pana la urma .. am finalizat tot proiectul :

Pe spate .. raman doua GTOuri in porbagaj .. toate statiile pe care deja le cunoastetzi , pe spate in placa doua JBL din power series .. ovale ( sau altceva mai puternic .. oricum .. peste 100 W RMS ) si pe fata in bord doua boxe de 10 cm si inalte ( componente ) . Alimentare .. doua baterii deep cycle si o capacitate de 2 F minim , cabluri AWG4 din motor pana la blocul de distributie dupa care in fiecare statie se duce un AWG 8 .

Mai ar trebui schimbat ceva ?? Eu inca nu stiu cum sunt GTOurile alea .. ma gandesc ca sunt destul de ieftine .. ma intereseaza sa se auda bine in afara masinii .... acum .. la cielo .. am auzit ca ar fi antifonat porbagajul destul de bine .. a mai avut cineva experiente cu subwoofere in cielo ? Drept sa spun .. am vazut la altii un tub si o statie care se auzeau de rupeau .. si acum stau sa ma gandesc ca doua woofere de 15\" ar trebui totusi sa se aude destul de tare .. in afara masinii ..

Inca odata .. ce parere avetzi ??

Multumesc .

ReLLaXX 20-09-05 02:21

Daca nu schimbi design-ul incintei, daca nu le orientezi spre bancheta cum ti-am explicat si eu si Ground-Zero si daca nu izolezi cat de Cat portbagajul de habitaclu in asa fel incat difuzoarele sa dea tot ce pot in masina, randamentul o sa fie cu mult SUB ce se poate obtine.

Oricum....bafta mare, spor la munca si asteptam detalii!

darkm4n 20-09-05 07:43

Pe mine ma intereseaza sa se auda in afara masinii tare .. daia le pun invers ( sa nu bata in bancheta ) :)
Totusi .. e ceva de difuzoarele astea GTO1502 ??

Ground Zero 20-09-05 11:11

1. Calitatea este direct proportionala cu pretul!!!
2. Incinta trebuie sa aibe cel putin 45-50litri pentru 1 subwoofer, adica peste 100litri volum interior, fiecare cu compartimentul sau... ceeace nu cred ca are incinta ta!!!
3. Amplificatoarele NU TREBUIE amplasate pe incinta, mai ales ca a ta este din PAL si mai mult ca sigur fara coaste la interior... va zbarnarii rau de tot... si in timp pot deterioara componentele din interiorul amplificatoarelor...
Amplificatoarele SUNT in anumite cazuri amplasate pe incinta, dar aceasta este rigidizata, FOARTE RIGIDA, aproape ca nu se simt vibratiile produse de subwoofer in peretii sai...

DAR...

Nu vad de ce te mai intereseaza parerile noastre, daca tu vrei sa iti faci sistemul sa se auda in afara masinii... :shock:

ReLLaXX 20-09-05 13:18

Asta cam asa e.... Mai rar ajungem sa facem sonorizari care trebuie sa sune in primul rand in afara masinii... Cica era vb de in-car audio. :)

darkm4n 20-09-05 13:39

Incinta .. este impartiata la mijloc , fiecare jumatate are 56 litri , deci .. are in total cam 100 si ceva , volum interior .
Cutia o sa aiba in interior bride .. dar inca nu le-am pus deoarece nu stiu exact cum arata difuzorul si .. sa nu am surpriza sa numai incapa .. ( am mai patit-o la niste hornuri ) .. si incinta o sa fie SUDATA de caroseria masinii .. mai mult anti hoti .. o sa pun pe lautrile ei niste profile in forma de L pe care le sudez de caroserie .... ( sudra MIG ) .
Ma intereseaza sa se auda mai mult in afara .. cu totu ca si in interior o sa se auda destul de bine .. totusi ... am vazut la cineva zilele trecute doua woofere .. de 25 cm , cam 80 rms puse lafel cum o sa le pun si eu .. se auzea inauntru super bine .. vibra tot ...

darkm4n 24-09-05 22:33

3 Attachment(s)
Updated ...

saxo 24-09-05 22:50

Scuza indiscretia,da vad parca un cablu de veioza catre difuzor...

darkm4n 24-09-05 22:54

Pentru distanta de 30 cm pe care o parcurge .. nu imi fac probleme ..

All times are GMT +2. The time now is 04:18.

- Copyright 2026 4Tuning