![]() |
Re: BMW 6-series modificat in Lituania
fiecare cu parerea lui , dar mie imi place si nu m-as supara sa am una . bestiala ;) imi place evacuarea pe mijloc si jantele de 26 sunt dementiale :peace:
|
meh. ii oki. oricum mai urata decat originalul nu se prea poate :D
|
arata genial, parca rotile sunt destul de mari dar in rest arata misto, si interiorul pacat ca e alb!
|
Quote:
|
fatza e tare rau, spatele e najpa, in afara de evacuare, care chiar arata mijto
interiorul...hmmmmm...arata bine, dar vb lu morph, sa-i faca ceva la schimbatoru ala, sau o fi pus de forma?:lol: |
Partea fata....bestiala....
Partea spate...personal, mi se pare interesanta... Interiorul...nu e cine stie ce... Culoarea.... ff tare... Numarul... dement(ial)... Ce sa mai ...Bestie, Fiara, Tot ce vrei... |
Mda....TUNING PREA EXAGERAT.... nu se numeste de bun gust sau finut ci EXTREME TUNING sau cva genul asta ...parca este de pe alta planeta ...la prima vedere nici nu prea iti dai seama din fata masinii ce masina este;) :!:
|
daca era neagra facea toti banii...
|
Ba asta e pur TUNING (la caroserie), nu o pleoapa, 2 spoilere, 2 praguri si un eleron. ;)
Aici a fost impusa munca si pasiune de cine a facut-o, chiar daca unora nu le place !;) |
cred ca daca il pocneste unu cat de putin are de umblat omu' sa si-o refaca
|
Stati unpic ca eu nu am zis ca nu este frumos...si inca o kestie chiar apreciez efortul depus de proprietar...dar este PREA ..daca ma intelegi ;) NU INTELEGETI GRESTI mai bine cititi de 10 ori inainte de a posta REPLY:evil:
|
ce material este in interior ca nu imi dau seama? piele intoarsa??
|
Asa in poza nu prea iti poti da seama dar pare a fi piele intoarsa ..:?:
|
sper doar sa nu fie cafitea :))
|
este cel mai frumos bmw pe care l-am vazut fara nici un fel de dubiu.... suberba "bestia"
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:43. |
- Copyright 2026 4Tuning