![]() |
Re: FORD COUGAR din 1973 tuning
Threadul e hoax, noroc ca e activitate macar pe el, daca la masina tot nu lucreaza nimeni.
|
a fost o gluma care era menita sa mai faca lumea sa zambeasca, nu era gluma pe seama ta, si nicidecum o intrebare pe bune...
si da, asta este una dintre masinile adevarate, dar as fi preferat-o in starea originala. asteptam sa vedem ce ii face zozo de data asta, ca poate imi place mai mult ca primele variante. in legatura cu priceperea mea la masini... asa o fi, cum spui tu :paper: |
Este o masina (modelul) extrem de frumoasa si cu extrem de mult potential, sper ca Zozo sa faca ceva mai reusit de data asta.
Totodata, nu cred ca trebuie sa fie mai agresiva... cu cat este mai agresiva, cu atat va fi mai greu sa iasa ceva frumos (tinand cont de faptul ca acum este "doar" agresiva si arata urat). |
deci faza cu 6 tobe mi se pare o mare exagerare....nu inteleg de unde cele 6 tobe si ce rol ar avea?!?!?!? chestiile alea scoase prin capota.....ce sunt alea?!?!?!??!(stiu si eu ca sunt ceasuri ....dar las-o frate ca arata ca naiba) cutia aia de pe capota....aia ce mai e?!?!??! trusa medicala?!?!?
Parerea mea....daca vrei sa faci ceva intradevar marfa......fa-o muscle car asa cum e si destinata masina!! |
Quote:
|
cata tevatura deja iar omul isi vede de masinile lui si nici nu-i pasa :lol:
|
cred ca a si uitat de ford
|
Quote:
|
am impresia ca regreta acest topic:evil:............adevarul este ca aceea este o masina numai pentru pasionati .........nu are nimic in comun cu platitorii de leasing care isi pun aripioara de bmw si deja au tunat-o........
|
PACAT de masina... eleron dacie, milioane de tobe in plan... :( pacat..pacat pacat...
|
4 Attachment(s)
Buna. Ford-ul in momentul de fata se afla in posesia mea, l-am recuperat de 3 luni din sibiu unde Zozo l-a abandonat fara a lucra o secunda la el.......................daca e cineva dintre voi interesat sa-i dea vreo lucrare lui Zozo va recomand sa nu faceti greseala care am facut-o eu............baiatu asta e cat se poate de kitch-os,inclusiv lucrarile facute de el,ca sa nu mai vorbim cat e de tepar,mie imi datoreaza peste 10000 euro,bani pe care i-a primit in avans cand a luat masina,ulterior a disparut..............lumea asta e prea mica pentru a se ascunde............daca mai aude cineva de el rog sa ma sune 0731339235 Patrick............pun si cateva poze cu masina in stadiu actual
Attachment 714485 Attachment 714486 Attachment 714487 Attachment 714488 |
urmeaza saptamana asta sa o postez si vopsita iar in 3 sapt. masina e gata,o sa fie ceva foarte frumos
masina a fost proprietatea lui Zozo in urma cu 5 ani,nu a fost reconditionata pana acum deoarece nu am gasit pe nimeni sa-mi inspire incredere si acum 6 luni am acceptat sa o faca zozo dar s-a dovedit o mare prostie.......dar nu-i nimic invatam din greseli,oricum sunt multe persoane care il cauta.....cred ca o sa fie coada cine o sa-i rupa gatul si stati linistiti nu o sa aiba nici 6 tobe, nici desene "animate",nici ceasuri pe capota.........nimic din kitch-urile debitate de mintea lui Zozo |
ne bucuram macar ca masina a ajuns pe maini bune si ca cineva se va ocupa de ea si o va mentine in "viata" pentru ca are potential de "real muscle car";numai bine;
|
ohoh000000000 , deja imi place cum ai inceput............super jantele :twisted:
|
jantele sunt naspa sincer....dar cred ca nu vor ramane astea....cel putin sper.
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:41. |
- Copyright 2026 4Tuning