![]() |
Re:
Quote:
|
Spor la treaba. De fapt e chestie de gusturi, fiecare pasionat isi iubeste masina personala si incearca sa o aranjeze cum i se pare lui mai bine. Daca lui i se pare frumoasa s-o stapaneasca sanatos... :ciggy:
|
2 Attachment(s)
se putea si mai bine dar nu mai am rabdare
|
in sfarsit una frumoasa
bravo Yackone asteptam replica de la BMW-M-Power daca are timp :lol: |
mersi.dupa cum am zis se putea si mai bine.ma bucur ca esti mutumit :D :D :D :D :D :D :D :D :D
|
flow ms mult pt observatii ai dreptate suta la suta. vezi se vede ca imi lipseste experienta (detaliile sunt f iportante) bv te pricepi dupa cum vad
cat priveste replica sper ca in cel mai scurt timp sa pot posta una mai serioasa :D dar cu munca asta nu stiu o sa incerc promit |
uite acum m-am uitat mai bine la lancia facuta de yakone si... fara suparare... nu mi se pare prea reusita (vezi jantele, imbinarile dintre caroserie si spoiler-ele fata si spate si praguri) plus de asta nu cred ca ti se potriveste flow culoarea dc tot e rosu macar sa fie un rosu aprins tip ferrari sau un galben n-ar arata nashpa nici un cameleon :wink:
|
Re:
Quote:
oricum nu vopseaua este importanta cat modificarile aduse mashinii pt ca mie unu chiar imi place culoarea de aceia am shi vopsit o asa fiecare cum ii place shi cum crede shi noi comentam pe margine dupa aia :D |
1 Attachment(s)
k gata am apucat sa schimb culoarea deja dc nu iti place o fac rosie la loc
|
sa inteleg ca totusi se poate ?
imi place foarte mult sa stii artata shi foarte reala chiar relizabila nu numai virtual totushi e un lucru care nu mi place spoilaru fata e patrat desi mashina are numai lini rotunde nu prea se potrveste ar fi mers pe lancia delta sau pe corrado dar pe rotunda mea e prea patrat buza de sub spoilar e foarte faina in lini mari e ok felicitari shi multumesc |
ms mult. stiu ca spoilerul fata nu prea se potriveste cu liniile masinii dar acum sunt la munca si aici nu prea am poze a trebuit sa caut pe net ceva si am pus primul spoiler care se potrivea :D. nu am avut timp sa stau sa caut am facut-o intr-o ora (in pauza de masa) :wink:
|
:lol: Mi se pare mie sau a fost Corrado al meu sursa de inspiratie??? :D Imi place mult tare si culoarea si linia masinii. Pare mult mai agresiva acum. Si este un proiect realizabil 100%. Iti da de gandit, hah, Flow? :wink:
|
Re:
Quote:
coraddo e o masina frumoasa asa cum e shi lancia mea la fel mai repede as adopta stilul mustangului din Gone in 60 sec care este mult mai aproape de mashina mea sau poate chiar american muscle din 2 fast 2 furious :wink: (cea portocalie) |
ma bucur f mult ca va place. numai spoilerul fata este de la corrado deci nu pot spune chiar ca m-am inspirat de la masina ta (nu ca nu mi-ar placea). apropo vreau sa te felicit pt ceea ce faci din ea. multi se apuca sa-si tuneze masinile fara sa tina cont de anumite schimbari care afecteaza personalitatea lor. chiar imi place ce a iesit pana acum tine-o tot asa si vezi ce faci la exterior :wink: . oricum gandul meu acum se indreapta spre un schiroco
|
Bmw-m-power de unde ai luat discurile de frana, ca eu am cauta de mi-au sarit capacele??
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:00. |
- Copyright 2026 4Tuning