Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   A dat sapte milioane de euro pe un Ferrari (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/78196-sapte-milioane-euro-ferrari.html)

NOScox 30-05-08 00:34

Re: A dat sapte milioane de euro pe un Ferrari

Quote:

Originally Posted by apache (Post 1549002)
scote-ti-l pe enzo ferrari din mormant si intrebati-l sa va zica si el ca nu ar da atatia bani pe o masina

cred ca si el ar spune ca este un pret exorbitant, dar se pare ca snobismul nu s-a nascut pe meleagurile de aci'.

getedoi 30-05-08 11:14

Quote:

Originally Posted by eMH (Post 1560671)
stiti ce ma uimeste pe mine ??
Nu e o chestie sa ai in 1960 masina de 280 de cai (sa nu uitam de masinile americane-Mustang,si alte alea) dar e ceva sa ai aia 280 de cai dintr-un motor de 3 litri
Hai sa fim seriosi,ce constructor ar fi capabil sa faca in ziua de azi un motor de 3 litri aspirat de 280 de cai ???

lasa prostiile, ca asta nu are nimic de-a face cu motorul masinii. masina asta nu o sa faca nici 1000km de acum incolo.

oricum, enzo nu ar da 7mil$ pe ea, pt ca stie cum a fost construita si ce-i in ea :mrgreen:

apache 30-05-08 14:10

Quote:

Originally Posted by SV25MBN (Post 1561375)
La fel ca si asta, poate ca retardatii aia mintal stiu ce e aia arta :) Si au si de unde, ca nu e de ajuns sa apreciezi o masina/tablou dar sa nu ai fondurile necesare.

si stie dj-u asta ce-s alea masini :))) macar de era vreun pilot sau ceva...dar dj..:lol::lol:

SV25MBN 31-05-08 02:25

Pai eu macar traiesc cu speranta ca nu a luat-o pt ca era foarte scumpa, ci pt ce masina este. Daca a luat-o doar ca sa se laude cu cea mai scumpa masina, atunci chiar ca e prost si cu bani si atat.

~Ada~ 31-05-08 19:29

Quote:

Originally Posted by SV25MBN (Post 1563117)
Pai eu macar traiesc cu speranta ca nu a luat-o pt ca era foarte scumpa, ci pt ce masina este. Daca a luat-o doar ca sa se laude cu cea mai scumpa masina, atunci chiar ca e prost si cu bani si atat.

Cum a zis si bmm5 "Unde poate ajunge pasiunea..." Cred ca totul se rezuma la asta si nu la faptu ca nu are el ce face cu banii ;)

Bogdan_mb 03-06-08 21:50

Mi-am pierdut vremea sa citesc toate posturile de aici , sincer, complet dezamagit. O gramada au sarit cu termenul de snobism in fata :( , probabil cei care habar nu au ce inseamna colectionar, sa fiu mai clar : o persoana care colectioneaza obiecte, indiferent de valoare, incercand sa fie cat mai deosebite, incepand de la actibilde turbo :lol: , pana la obiecte de valoare..

Sa spui ca masina asta este o "vechitura" , este ca si cum ai zice ca un Rembrandt e doar o panza vopsita.. Ce sa faci, nu toti oameni au gust si sunt atrasi de lucruri aparte.

Ontopic, deosebita masina, insa eu as fi cautat un 250 GTO, nu degeaba sunt aproape inestimabile ca valoare.

apache 03-06-08 22:29

da mai...s-a spus si ce zici tu aici ..si poate am pune botu cu totii ca e adevarat sa fie omu colectionar....dar ala-i dj nu are treaba cu masinile..el si-a luat ca-si permite si ca da bine la persoanele din anturaj...

Rembdandt daca iti iei si nu te pricepi esti snob.
Ferrari daca iti iei si nu te pricepi esti snob..

Nautilus 04-06-08 00:47

Quote:

Originally Posted by C63 AMG (Post 1561202)
Masina asta seamana mai degraba cu un jaguar/aston martin, in nici un caz cu un ferrari !
Eu unul n-as da nici 10 lei pe ea. Uitati-va si voi ce interior are =)) Cum frate sa dai 7 milioane de euro pe o panarama ruginita de pe vremea bunicii. Doar pentru ca e rara ?? Mai sunt tampitii aia care la fel dau cateva zeci de milioane pe nush ce tablou "de marca"- retardati mintal :shock:

Scrie-ti adresa postala aici. Iti trimitem cadou cateva CDuri cu manele. Asta meriti :D

~Nautilus

SV25MBN 04-06-08 19:21

Quote:

Originally Posted by SV25MBN (Post 1561375)
La fel ca si asta, poate ca retardatii aia mintal stiu ce e aia arta :) Si au si de unde, ca nu e de ajuns sa apreciezi o masina/tablou dar sa nu ai fondurile necesare.

Am incercat si eu sa ii explic, dar probabil ii este mult prea greu sa inteleaga :lol:

apache 04-06-08 19:32

tu cui ai incercat sa ii explici ? mie sau aluia la care se refera nautilus?

eMH 04-06-08 21:58

cred ca lu' c63 amg,nu vad ce ar fi putut sa iti reproseze tie :-??

SV25MBN 04-06-08 23:33

Lui C63 AMG, cu postul lui.. :)

22VIN 09-06-08 14:07

Quote:

Originally Posted by C63 AMG (Post 1561202)
Masina asta seamana mai degraba cu un jaguar/aston martin, in nici un caz cu un ferrari !
Eu unul n-as da nici 10 lei pe ea. Uitati-va si voi ce interior are =)) Cum frate sa dai 7 milioane de euro pe o panarama ruginita de pe vremea bunicii. Doar pentru ca e rara ?? Mai sunt tampitii aia care la fel dau cateva zeci de milioane pe nush ce tablou "de marca"- retardati mintal :shock:

FIR-AR EA A DRACU de jarca astazi si maine! cata dreptate ai!!!
PAI CUM sa dai ma 7 meleoane de ieuro pe rahatu asta vechi care nu are empetrei pleiar si slot de sigla Naic ma??!?!?! panarama req nu-ti canta ea sidi-u cu colectia salam guta si nu stiu care copil de platina cu una suta si ceva cantice pe el!! auzi ma... sau sa intri in masina si sa nu poti sa-ti bagi tu sticu usebeu in casetefon acolo sa-ti asculti maneaua... ca nu poti sa vezi videoclipu nu mai zic ca e deja prea grav... nu poti tu sa le arati la femei pe strada cate beculete misto si colorate ai tu in masina si cum clipesc ele cand invarti tu la botonele pe-acolo...
al dracu jaf... imi place de tine... stii ce spui... uite ma gandeam ca mi-ar placea un tablou Dali pe perete da m-ai inspirat. intru acu pe gugal dau acolo seiv la poza, dau un print la imprimanta mea cea smechera si lipesc poza pe perete. na... tus de 10mii de lei ce dracu

GodfatherN 09-06-08 14:29

Sunteti chiar simpatici, dar dau drepatate celui care a amintit de pasiunea de colectionar si raportarea valorilor la pasiune...
Dar oare v-ati intrebat daca un batran care n-are bani de intretinere ar da 48000 pe benzina pe care noi o consumam zilnic in cantitati industriale ? Sau daca cei care abia isi permit aerul pe care il respira ar da zeci de mii de euro pentru o masina mai acatarii ?
Hai sa nu fim ipocriti si sa nu incercam sa judecam oamenii indiferent de puterea financiara de care dispun...
Cat despre Ferrari...Daca mi-as permite eu le-as cumpara pe toate inclusiv pe a astuia !!!
Imi plac mie, ce mama dreaq...

In rest...numai de bine

22VIN 09-06-08 14:49

Quote:

Originally Posted by GodfatherN (Post 1580785)
Dar oare v-ati intrebat daca un batran care n-are bani de intretinere ar da 48000 pe benzina pe care noi o consumam zilnic in cantitati industriale ? Sau daca cei care abia isi permit aerul pe care il respira ar da zeci de mii de euro pentru o masina mai acatarii ?

si ce legatura are? afirmatia lui c63 amg e spusa din prostie, e ca si cum ar fi spusa din gura unui parvenit.
si legat de ci saraci... imi pare rau de ei, dar pana la urma asta este... nu e vina mea ca ei n-au, nu as vrea sa le fac in ciuda, dar acum nu m-oi abtine eu la anumite lucruri doar din compasiune. multi au impresia ca daca ei n-au ceva nimeni nu trebuie sa aiba. acum ce s-o vrea... sa stam toti in garsoniere si sa umblam cu autobuzul doar ca sa se simta ei mai bine?

All times are GMT +2. The time now is 05:31.

- Copyright 2026 4Tuning