Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Botosani (https://forum.4tuning.ro/107-botosani.html)
-   -   Poze cu masinile dvs (https://forum.4tuning.ro/107-botosani/78124-poze-masinile-dvs.html)

MasterCyp 04-06-08 13:30

Re: Poze cu masinile dvs

"wa" baieti (dak va pot spune asa :)) ) e tare zbeng asta :D cand il cunosc si eu ?? :))) k is tare dornic sa stiu cine e :D (dupa o lunga pauza ...postez si eu din nou :D ) salutari

oliver 04-06-08 13:33

Quote:

Originally Posted by MasterCyp (Post 1571117)
"wa" baieti (dak va pot spune asa :)) ) e tare zbeng asta :D cand il cunosc si eu ?? :))) k is tare dornic sa stiu cine e :D (dupa o lunga pauza ...postez si eu din nou :D ) salutari

"wa" da tu de cand ridici casaletele ala nu mai ai timp de forum , a?

MasterCyp 04-06-08 13:46

wa oliver,,,tu cine mai esti :D ??? vad ca tu si tiby aveti cam aceeasi poza la avatar :D sunteti una si aceeasi persoana ?? :))))

oliver 04-06-08 14:03

nu "wa" eu nu am nicio treaba cu el doar ca imi place foarte foarte mult masina lui e cea mai faina masina cea mai bestiala cei mai cei dintre cei :)) hai ca facem offtopic ia si pune poza cu Volvatu tau

vLLLad 04-06-08 18:02

:twisted:Baeti.....va rog sa incetati cu "WA"..nu va injositi chiar asa...aici ne luam la "DOMNU" , da?

MasterCyp 04-06-08 18:04

am inteles domnu' vLLLadutz....sa traiti domnu' vLLLadutz :D:))

vLLLad 04-06-08 18:06

Quote:

Originally Posted by MasterCyp (Post 1571769)
am inteles domnu' vLLLadutz....sa traiti domnu' vLLLadutz :D:))

Asa CYP...bravo...ce repede te-ai prins! de ce nu era asa si Zbeng?!:-P

MasterCyp 04-06-08 18:08

se merge undeva sambata ?? la un scaldat ceva pe la kathleen ??? :)) ne int toti acolo in parcare??? :))

ESPinoza 04-06-08 19:02

Quote:

Originally Posted by MasterCyp (Post 1571781)
se merge undeva sambata ?? la un scaldat ceva pe la kathleen ??? :)) ne int toti acolo in parcare??? :))

e murdara apa acolo wey:) se anunta cineva pt duminica la suceava? o sa avem ce vedea . poate mergem mai multi ne luam o umbrela mare sa nu ne arda soarele si ne uitam si noi la aia care chiar au masini :))

TEO/// 04-06-08 22:32

buna ideea cu umbrela!anul trecut am stat la bronzat in spatele startului si am venit cu fetzele arse:)

oliver 04-06-08 23:09

Tanucu anu asta mai ai ecuson ?

maD_angel 05-06-08 11:22

Quote:

Originally Posted by oliver (Post 1572332)
Tanucu anu asta mai ai ecuson ?

O sa am eu, prietenii stiu de ce... :lol:

P.S: Daca tot suntem cativa care merg sambata, hai ne intalnim undeva toti si mergem frumos ca toti ceilalti in coloana. Cine'mi sustine ideea?!:-) Up Up :D

P.S2 : Stabiliti ora la cat sa ne intalnim. Locatia ramane aceeasi, poligonul ACR.

oliver 06-06-08 01:31

maaaaad ai facut off topic cu ps-2 .... tocmai tu .... UP .... dar vad ca nu se anunta nimeni :) stai sa fac un post mai destept pe topic "INTALNIRI"

Opportunity 06-06-08 15:01

care'i smenu pe la botosani? mad .. cum merge treaba? wwaaaaaaaaa!1111oneon

maD_angel 06-06-08 16:24

Quote:

Originally Posted by Opportunity (Post 1575548)
care'i smenu pe la botosani? mad .. cum merge treaba? wwaaaaaaaaa!1111oneon

My friend !!! JETix.:lol: Nimic nou. Il astept pe nea' vlllad sa se prezinte in bt si poate FUL se hotaraste sa vina la niste poze :shock:

P.S: Maine te astept la sv cu ala ...cum se cheama?! are el twin turbo ...:twisted::twisted::twisted: :D

All times are GMT +2. The time now is 18:17.

- Copyright 2026 4Tuning