![]() |
Re: Comenzi eastbay
DA deci dupa cum toata lumea a vazut sau marit comisioanele...( http://www.eastbay.com/content/custs...pInternational ) motivul il stiti cu toti
COMISIOANELE MELE: 10$/PRODUSU INDIFERENT DE NUMARU LOR SI PRETU LOR 9$/PRODUSU LA COMENZI DE PESTE 400 $ PRIMA COMANDA CU NOILE COMISIOANE O SA FIE 25SEPTEMBRIE Dupa cum stiti fac comenzi si pt provincie si am deschis si un cont la banca Transilvania in Lei pt cont si nume da-ti pm sau add pe YM la eb_comenzi www.eastbayshop.net - toate anunturile |
Sau modificar iar comisioanele si de data asta asa vor ramane.De acu se iau la produs deoarece acu conteaza cate pachete intra in vama si cu cat sunt mai voluminoase cu atata intra in mai multe pachete intelegeti voi;) de accea difera comisioanele intre haine adidasi si geci mari de iarna
Pentru HAINE (accesorii, tricouri, bluze, sepci, etc ): Daca vrei sa comanzi intre .. - 1 si 5 produse - comisionul va fi de 9$/produs ; - 5 si 10 produse - comisionul va fi de 8$/produs ; - 10 si 20 produse - comisionul va fi de 7$/produs ; - Mai mult de 20 produse - comisionul va fi de 6$/produs. Pentru INCALTAMINTE (precum si geci mari de iarna) Daca vrei sa comanzi intre .. - 1 si 5 produse - comisionul va fi de 12$/produs ; - 5 si 10 produse - comisionul va fi de 11$/produs ; - 10 si 20 produse - comisionul va fi de 10$/produs ; - Mai mult de 20 produse - comisionul va fi de 9$/produs. |
salut
m-ar interesa sa dau o comanda pentru o pereche de adidasi: http://www.eastbay.com/catalog/produ...el_nbr--98374/ product nr: 30210901 marimea: 9 |
salut da-mi un PM cu datele tale de contact un numar de tel sau un id totalu e de 96$
Joia asta comanda dupa aia duminica pe 4oct www.eastbayshop.net |
Maine comanda noua.pana seara
|
in seara asta comanda
|
ms all pt comenzile de pe PM si mess...va mai astept pe 4 oct;)
|
COMANDA NOUA PE 4 OCTOMBRIE
|
COMANDA NOUA 11 OCT S-AR PUTEA SA SE MODIFICE COMISIOANELE SI MODU CARE SE APLICA DAR NU E NIMIC SIGUR ANUNT MAINE - POIMAINE
|
NU SA MODIFICAT NIMIC DA S-AR PUTEA SA MA REAPUC DE ZAPPOS
11OCT COMANDA EASTBAY |
maine comanda
|
18 oct comanda eastbay
|
up!:D
|
comanda de pe 18 oct se va da miercuri 22 oct din cauza ca am fost plecat din bucuresti si nu am apucat sa ma ocup asa bine de ea iar urmatoarea va fi tot sambata 24 oct..deci va astept
|
azi se da comanda amanata
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:39. |
- Copyright 2026 4Tuning