Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   SIAB 2005 (https://forum.4tuning.ro/164-siab-2005.html)
-   -   SALONUL INTERNATIONAL DE AUTOMOBILE BUCURESTI 2005 (https://forum.4tuning.ro/164-siab-2005/7786-salonul-international-automobile-bucuresti-2005-a.html)

MM78VLD 03-10-05 21:23

SIAB

Vin si eu cu o mare rugaminte.
Daca sunt dintre cluburile de tuning care au spatii inchiriate in SIAB, sau au cunostinte printre organizatori:
Mi-ar place foarte mult sa particip si eu cu Skoda mea. Problema e ca am vorbit cu organizatorii si mi s-a spus ca nu mai sunt locuri.
Daca ma poate ajuta cineva cu un loc in standul lor sau eventual sa obtin cumva un spatiu (am inteles ca e minim 15 mp), cu toate cheltuielile de rigoare, v-as ramane dator.
Dau si o palinca buna de la Maramu' :)

sil4tuning 06-10-05 18:30

niste invitatii ceva din partea barosanului ?

blowwind 06-10-05 18:32

a fost cineva astazi ?? :) imagini ? pareri ? :)
a fost ziua presei...parca :D

Mr.Nice 06-10-05 19:13

Hehehehe, mi-e mi-a facut o prietena LEGITIMATIE LA SIAB

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

PEACE
:peace:

GolfuletzS 06-10-05 19:15

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Mr.Nice\"
Hehehehe, mi-e mi-a facut o prietena LEGITIMATIE LA SIAB

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

PEACE
:peace:

:evil: si nu ne faci si noua :) :))::):) :lol:

sil4tuning 06-10-05 19:17

in doua minute urc eu pozele ...sunt 76 la numar ....
stie careva al cui este subaru verde ? spoilere , praguri ...
un logan frumos ... :P rosu ....si un van negru care a fost si la essen cine isi mai aduce aminte ...a aduso aicea ....marfa rau ...aston ...
si cel mai tare ...de departe Carrrera GT

sil4tuning 06-10-05 19:36

8 Attachment(s)
BOMBA !!!! noul golf R32 la siab ...
cei de la seat au adus leonu din FIA GT ... la standu subaru numai fete frumoase ...
lexus vine tare pe piata interna ...la fel si aston ...
porsche a adus si cayman ...
flying spur prezent si el ( bentley ) ..
cayenne cu face lift ....si lambo murcielago speedster

DriftTech 07-10-05 02:58

AM si eu o intrebare:are cineva idee de vreo \"chestie\" speciala ??-gen drive test,demonstratii,etc-un program exact al lor(de ex,o data cand am fost am prins un demo cu Romanu' d raliuri;dak m-as fi dus a doua zi habar n-as fi avut k a existat asa ceva) Astept cu mare nerabdare raspunsuri!

ZoliaT 07-10-05 05:17

un mini-preview al salonului :

https://www.4tuning.ro/Evenimente/SIA..._Bucuresti.asp

DriftTech 07-10-05 12:56

Ok.totu' bun si (super)frumos ,da' CHIAR NU STIE NIMENI NIMIK DE EVENIMENTELE DEOSEBITE DIN CADRUL SALONULUI ???

MKE 07-10-05 17:03

5 Attachment(s)
salu pun si eu cateva poze facute de un tovaras ca eu merg maine

Chiar merita , pozele vb. :shock:

MKE 07-10-05 17:07

2 Attachment(s)
am uitat 2 mai importante :D

zetemte 07-10-05 17:21

Am fost astazi ... E destul de tare :) Multe masini si multe fete :)

PArtea de tuning e cam mica ... si nu prea super, hiper, extra ... La SABTS era mai bine. Parea mea. Tari sunt Wizards si bineintelesc mister Shaggy :twisted: ( Felicitari! ), Hummer cu 650 CP si Peugoeot 206 :). Bineinteles TOYO TIRES cu Gusu si DDB :twisted: . Mai departe COX/SuperCar/C&C au stand destul de mare ... Loganul e impressiv ... si va uitati bine la Subaru verde ce scrie pe ea :) :twisted:

Mai departe ... sectiuna cu accesori (pavilon unde era SABTS) ... gasiti acolo si un membru Insomnia :twisted:

si \"Sala Mare\" ... acolo va astepta niste surprize placute :twisted: Golf V R32, Octavia RS, Audi RS4, Audi Q7, Porsche Caymann, Porsche GT, Bentley, 3x Lambo, Noul Subaru Impreza, (imi place ... live arata bine! Si interior e misto), Audi A8 la Falcon, motocilete, Masserati de curse si alte ...

Tare sunt aia de la Martin Motors cu masina \"Dadi\". Fake Landcrusier :lol: :lol: :lol: :lol:

In afar de asta multe acessori, jante etc ...

In concluzie, SIAB 2005 merita vazut. Fiecare Auto passionat va gasi ceva pentru el!

Death 07-10-05 17:33

Okay..so o sa fiu si yo pe akolo cred k duminica sau luni nu stiu sigur...ceea ce vreau sa intreb este dak o sa vina vre-un membru crazy drivers sau alti membri de prin alte cluburi..si dak chiar este cineva d p forum care are expusa masinutza pe akolo...:D see ya there!!!

sil4tuning 07-10-05 18:21

Re:

8 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by \"DriftTech\"
Ok.totu' bun si (super)frumos ,da' CHIAR NU STIE NIMENI NIMIK DE EVENIMENTELE DEOSEBITE DIN CADRUL SALONULUI ???

NU EXISTA !!! nu ca nu stie nimeni de ele ....

All times are GMT +2. The time now is 18:40.

- Copyright 2026 4Tuning