![]() |
poze la motor ai????????
|
iar a luat cupa la A1
ai poze cu cursa de azi .ai fost .am auzit ca dani a mai luat o cupa.
|
Re: iar a luat cupa la A1
Quote:
DA, si de data asta dany cu al lui oltcit spulbera grupa A1 la craiova si iasa castigator felicitari dany pentru al tau oltcit la care ai muncit mult nospeedlimit te sprijina P.S. poate o sa il vedem la bucuresti :wink: acum pe 11 dec |
Re: iar a luat cupa la A1
bravo lui
|
5 Attachment(s)
noi poze :wink:
scuze claritatea dar a plouat :cry: |
tare curios sunt cine a votat pentru kitch 3 voturi
unu cred ca stiu cine e :wink: al doilea si al treilea :roll: .............. oricum intre sa nu iti placa si kitch e diferenta multi cunosc acea diferenta alti nu pacat :cry: |
Frumoasã masinã!!!
Tocmai am vazut-o pe live in Piata Constitutiei :) A avut o evolutie frumoasa, si ce sa zic de sunetul motorului.... suuuupppeeerr :yikes: (suna exact ca un Subaru Impretza VRX !!!) Felicitari prorietarului!! |
Re:
Quote:
|
tin sa ii felicit si eu pe Dani si pe Mitzi pt tot ce au facut si ce fac in continuare .Dani succes in continuare si Sarbatori Fericite.........LA MULTI ANI PT TOATA LUMEA
|
Re:
3 Attachment(s)
Quote:
|
2 Attachment(s)
a si 2 filmulete :wink:
|
sal
nu imi sariti in cap..
respect pt masinuta. dar in afara de culoare si jante. nimik impresionant. nimik schimbat. si spoilerul de fatza.. il gasesti cam peste tot.. pragurile.. nu cred ca au costat 500.000 . eleronu e cam urat nu ii sta bine. nu sunt misto picioarele. in rest.. e misto. s-o stapanesti sanatos. |
eleron din targ... asta strica tot :roll:
si hai sa fim seriosi... 3-4000 de euro bagati in ce ??? in muzica ??? ce are el acolo in materie de muzica sa zicem ca face 1000. Dar pana la 4000 e cale lunga... poate cu tot cu masina. Mie imi place in general, dar sunt chestii care o strica... :wink: ps: NU am votat kitsch :!: |
As avea o intrebare.... legat de masinile hatchback si eleronul lor... in spetza la Oltcitu` asta nu se poate pune eleronul in partea inferioara a geamului din spate,nu deasupra sau e o regula anume la hatchbak cars?
.........parca la ochiul meu i-ar placea mai mult :roll: |
e vorba de aerodinamica, acolo e eficient...
creeaza apasare si evita turbionarea aerului pe spatele masinii, evitand astfel si franarea... |
| All times are GMT +2. The time now is 10:35. |
- Copyright 2026 4Tuning