![]() |
Re: Race Driver: GRID
jocul imi merge f bine ! dar controlul masinii e NASPA RAU ! cum apesi pe tasta te si baga in stalp ! nu e deloc REAL... liveforspeed... daca ar fi mers ca acolo controlul era alta treaba! dar asa e mai varza ca la NFS .... poate cu volan se joaca altfel ! dar mie sincer nu-mi place jocul deloc ! l-am instalat degeaba
|
dar tu te auzi ce spui? ca nu e deloc real? :lol: in REALITATE in loc de acceleratie ai cumva un BUTON ON/OFF? ca exact asta ai spus...iti trebuie control analog nu 0/1
|
sal am luat si eu jocul si nu mi se aude,am schimbat driverul la placa de sunet si degeaba, reinstalai jocul si tot degeaba , se aude in meniul jocului dar cand intru in cursa nu se aude motorul masinii cu care joc eu , se aude scartaitul cauciucurilor si ce se mai aude pe acolo ... dar nu se aude motorul masinii... poate ma ajuta si pe mine careva cu un driver bun : id : domnu_gabryel
ms byeee |
Quote:
|
Partea mai nasola e ca in realitate nu e butonul "RESET".
|
exagerati deja! stiti f bine la ce m-am referit in fine nu-mi bat capul mi-am zis parerea ! voi jucati-l daca vi se pare atat de fain :)
|
nu stiu cum e cu tastatura ca nu m-am obosit sa incerc...f probabil o mizerie de joc...iar la drift cu rx7 e imposibil sa joci cu tastatura...te duci rau si cu xboxu daca n-ai finete
|
cu tastatura e un chin sa joci cu rx7-le care e tail happy.
cand am facut si eu un punctaj mare la drift eram cu un subaru :) |
Quote:
|
Quote:
|
In primul rand jocul e ok, place la mine, dar am o buba la grafica. Sistem am, joc tot la maxim, cu antialising 16qwas (sau cum ii zice) in rezolutia nativa a monitorlui 1024x1280, dar... mie imi pare ca se vede urat. Parca mai ok se vede pe modul ULTRA (ala dezactiveaza antialising). Poa sa puna cineva niste screen shoot-uri cu totul la maxim?
Jocul asta nu e gandit sa se joace cu tastatura. Pe game pad... super ok, volan nu am. @Eugen_TL - tu spui ca ai super calc optimizat pentru jocuri. OK, dar mai departe zici ca ai un 8500 GT... cum vine asta?! 8500 e entry level, e o ragalie. Daca ai calc optimizat pentru jocuri cu un 8500, un SLI de 8800 GTX (eu visez la asa ceva, nu am:D ) e pentru NASA!? |
Il iau din nou azi sa vad cum e pe GX2... acum incep sa iau jocurile la care am salivat anul asta si anul trecut :-P . Cum am mai spus, jocurile de curse din prezent sunt facute pentru volan ! Fie el de cel mai ieftin sau cel mai scump, un volan schimba TOTAL experienta unui joc.
|
3 Attachment(s)
Poftim. :P Cam asa se vede la mine cu toate setarile la maxim. Am stat 15 minute sa fac pozele dar macar am vazut si eu cum arata jocul asta pentru oamenii cu avioane in loc de pc'uri. :P
|
@Eugen_TL - tu spui ca ai super calc optimizat pentru jocuri. OK, dar mai departe zici ca ai un 8500 GT... cum vine asta?! 8500 e entry level, e o ragalie. Daca ai calc optimizat pentru jocuri cu un 8500, un SLI de 8800 GTX (eu visez la asa ceva, nu am:D ) e pentru NASA!?[/QUOTE]
Nu am zis ca am un SUPER PC ! ci doar un pc configurat pt jocuri in limita unui buget ( pentru ca sincer nu-s pasionat de pcuri..ma intereseaza sa-mi fac treaba pe el..dar cand ma plictisesc sa mai fac si un joc ) ... acum o configuratie poate fi mai slaba sau extrema logic ! mie mi s-a spus ca am una ok..cat despre placa video atat baiatul care mi-a facut pcul care se pricepe e cel mai bun pe IT la o firma multinationala( ma gandesc ca poate stie ce vorbeste nu? ca eu sincer nu ma pricep) mi -a zis ca e ok placa, si una mai scumpa (cum am vrut eu) chiar nu avea rost sa-mi pun ! Dar hai ca aici nu vb despre pc-ul meu ci despre joc ! am inteles voua va place, mie nu si probabil pt ca am apelat doar la tastatura nu neg asta ! :) |
nu va mai certati mai atata
care cum ce se vede la ce rezolutie etc fiecare cu ce are cu ce poate etc .... in pozele de mai sus...parca ar fi nfs mw:)) se vede frumos..:) cred ca...o sa achizitionez si eu un volan :X |
| All times are GMT +2. The time now is 01:15. |
- Copyright 2026 4Tuning