![]() |
cel mai bine ar fi sa mai faceti un articol despre insane,cum sunteti voi in realitate, nu ce a aberat ala!si sa-l si trageti un pic de urechi,daca nu e adevarat ce s-a scris bineinteles!
|
korect! :arrow: si spuneatzi si de pista de la aeroport...sa ne lase.. si cam atat :D
|
DJ16XXS lasa bah oameni sa se faca si ei cunoscuti macar in ziar daca in rest nu se vad unde sunt bagati or avea si ei o strada supterana pe care se dau ca pe alte strazi nu se vad oameni tu cum vrei sa isi faca reclama si ei astia de mici sunt cu ,,cursele in sange
|
toto, stai chill, membrii nostri nu mai participa la astfel de evenimente.. asha ca nu mai indreptatzi totul spre noi..
|
a fost cursa aseara?......pe mine de ce nu m-a anuntat nimeni?
|
:D :P
|
Re:
Quote:
Sper ca m-am facut inteles ... a si ... sper sa te uiti mai bine prin oras ..sunt multe masini cu parasolare Insane Racers. |
Re:
Quote:
Quote:
|
vezi, in filmele alea sa se vada bine numerele sa nu existe nici un dubiu ca nu ati fost voi.... :))
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Sa nu ma considerati rautacios dar cam asta este adevaru:
Tati toata lumea din Craiova poate sa isi faca un club ca al vostru !!! Adika sa isi lipeasca niste stikere pe masini !!! Nu va suparati pe mine dar asta este realitatea. In alta ordine de idei daca voi ati vazut articolul inainte de a fii publicat trebuia sa nu acceptati asa ceva daca voi chiar regretati ce s-a scris akolo. Daca nu va placea spuneati sa nu fie publicat in aceea forma !!! |
:lol: :lol: :lol: lasa...
ps: parca fusase inchis topicul asta! :lol: :lol: Nu ne cunosti! si ne critici... asta mi se pare cel mai frumos! Dar deh! Tu nu te uiti in jurul tau ca nu faci nimic decat sa aprinzi scantei? Uita-te si tu la sectiunile altor orase si vezi si tu ca nu se cearta nimeni pe acolo! Dar n-are nimic! Lasa. Suntem olteni! |
Am mentionat sa nu te superi dar vad ca nu am reusit.
IN fine.Ok scuza-ma ca am fost rautacios dar pe mine chiar m-a amuzat articolul din ziar si nu numai pe mine. Nu o sa mai comentez nimika in legatura cu asta !!! |
| All times are GMT +2. The time now is 10:36. |
- Copyright 2026 4Tuning