Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Craiova (https://forum.4tuning.ro/38-craiova.html)
-   -   Articol in ziarul de azi GDS 02-09-2005 despr\"RALIURI\ (https://forum.4tuning.ro/38-craiova/7771-articol-ziarul-gds-02-09-2005-despr-raliuri.html)

dj16xxs 03-09-05 15:39

cel mai bine ar fi sa mai faceti un articol despre insane,cum sunteti voi in realitate, nu ce a aberat ala!si sa-l si trageti un pic de urechi,daca nu e adevarat ce s-a scris bineinteles!

BoSsuL3TZ 03-09-05 15:57

korect! :arrow: si spuneatzi si de pista de la aeroport...sa ne lase.. si cam atat :D

FLAu 04-09-05 02:47

DJ16XXS lasa bah oameni sa se faca si ei cunoscuti macar in ziar daca in rest nu se vad unde sunt bagati or avea si ei o strada supterana pe care se dau ca pe alte strazi nu se vad oameni tu cum vrei sa isi faca reclama si ei astia de mici sunt cu ,,cursele in sange

BoSsuL3TZ 04-09-05 07:08

toto, stai chill, membrii nostri nu mai participa la astfel de evenimente.. asha ca nu mai indreptatzi totul spre noi..

dj16xxs 04-09-05 11:02

a fost cursa aseara?......pe mine de ce nu m-a anuntat nimeni?

NSL_Steffy 04-09-05 11:21

:D :P

Vialy 04-09-05 12:05

Re:

Quote:

Originally Posted by \"FLAu\"
DJ16XXS lasa bah oameni sa se faca si ei cunoscuti macar in ziar daca in rest nu se vad unde sunt bagati or avea si ei o strada supterana pe care se dau ca pe alte strazi nu se vad oameni tu cum vrei sa isi faca reclama si ei astia de mici sunt cu ,,cursele in sange

Ce tare esti!!! SA vi si tu sa vezi \"strada noastra subterana\" unde facem liniute,burn'outuri, drifturi si altele .... hi hi hi .... Pai chiar asa de prosti ne crezi .. sa sunam pe toata lumea \"\"BA VEDETI CA BAIETII DE LA INSANE SE DUC SA SE DEA IN LOCUL X \" ca sa vi si tu si ala .. si dupa voi politia ... , nu mane .. mai bine ne ducem noi membrii insane ... noi facem intre noi , avem destule masini ... oricum ne filmam la fiecare intalnire ..si in curand o sa apara un filmuletz cu imagini numai cu noi .. si nu cu altii.
Sper ca m-am facut inteles ... a si ... sper sa te uiti mai bine prin oras ..sunt multe masini cu parasolare Insane Racers.

FLAu 04-09-05 13:10

Re:

Quote:

Ce tare esti!!! SA vi si tu sa vezi \"strada noastra subterana\" unde facem liniute,burn'outuri, drifturi si altele .... hi hi hi ..
Pai voi aveti masini de asaceva ,??hai ca la asta chiar nu ma asteptam.
Quote:

Pai chiar asa de prosti ne crezi .. sa sunam pe toata lumea \"\"BA VEDETI CA BAIETII DE LA INSANE SE DUC SA SE DEA IN LOCUL X \" ca sa vi si tu si ala .. si dupa voi politia ... , nu mane .. mai bine ne ducem noi membrii insane ... noi facem intre noi , avem destule masini ... oricum ne filmam la fiecare intalnire
ba voi nu sunati de frica ca vedem rasurile voastre nu ca venim noi sau alti dupa noi, noua nu ne este frica ca ne facem de ras iar in legatura cu filmatu am vazut si eu multe filme cu voi pe HBO tineti o tat asa>>>>>>>parasolare ce aveti de expus ca restu nu prea vad! IAR PE VIITOR NU MAI ABERATI ATATE LUCRURI CA VA FACETI SI MAI DE RAS.. SUCCES IN CONTINUARE LA FILMARI

Bubu_021 04-09-05 14:43

vezi, in filmele alea sa se vada bine numerele sa nu existe nici un dubiu ca nu ati fost voi.... :))

FLAu 04-09-05 16:02

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Bubu_021\"
vezi, in filmele alea sa se vada bine numerele sa nu existe nici un dubiu ca nu ati fost voi.... :))

ai fost cel mai tare la asta chiar ca io am uitat sa le zic asta mersi ca ai fost pe faza =)) :lol: :D :lol:

Vialy 04-09-05 17:40

Re:

Quote:

Originally Posted by \"FLAu\"
Quote:

Ce tare esti!!! SA vi si tu sa vezi \"strada noastra subterana\" unde facem liniute,burn'outuri, drifturi si altele .... hi hi hi ..
Pai voi aveti masini de asaceva ,??hai ca la asta chiar nu ma asteptam.
Quote:

Pai chiar asa de prosti ne crezi .. sa sunam pe toata lumea \"\"BA VEDETI CA BAIETII DE LA INSANE SE DUC SA SE DEA IN LOCUL X \" ca sa vi si tu si ala .. si dupa voi politia ... , nu mane .. mai bine ne ducem noi membrii insane ... noi facem intre noi , avem destule masini ... oricum ne filmam la fiecare intalnire
ba voi nu sunati de frica ca vedem rasurile voastre nu ca venim noi sau alti dupa noi, noua nu ne este frica ca ne facem de ras iar in legatura cu filmatu am vazut si eu multe filme cu voi pe HBO tineti o tat asa>>>>>>>parasolare ce aveti de expus ca restu nu prea vad! IAR PE VIITOR NU MAI ABERATI ATATE LUCRURI CA VA FACETI SI MAI DE RAS.. SUCCES IN CONTINUARE LA FILMARI

Bah frate ai vreo problema cu mine ? sau cu clubu Insane ? Care e treaba ta ? ..ai grija de clubu tau ... si nu mai posta aiurea .. lasa-ne pe noi cu masinutele noastre sa facem ce vrem .. si nu mai provoca certuri ... Stii tu mai bine decat mine ????????? mai lasa-ne ca esti offtopic rau de tot!

FLAu 05-09-05 03:18

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Vialy\"
Bah frate ai vreo problema cu mine ? sau cu clubu Insane ? Care e treaba ta ? ..ai grija de clubu tau ... si nu mai posta aiurea .. lasa-ne pe noi cu masinutele noastre sa facem ce vrem .. si nu mai provoca certuri ... Stii tu mai bine decat mine ????????? mai lasa-ne ca esti offtopic rau de tot!

Mai io nam nici o problema cu tine am probleme cu atia ca tine care scriu ca tine de nu au nici o treaba cu asa ceva iar tu veziti de treaba ta ca io am grija de clubul meu si pt.viitor tau tu nici o data nu o sa ajungi ca mine si ca,clubul meu si sper ca asta sa fie ultima discutie ca este mai bine si nu ma chef sa discut cu destia ca tine de asa ceva pana nu sunt in tema cu treburile astea

EVOLUTION8 05-09-05 10:27

Sa nu ma considerati rautacios dar cam asta este adevaru:
Tati toata lumea din Craiova poate sa isi faca un club ca al vostru !!!
Adika sa isi lipeasca niste stikere pe masini !!!
Nu va suparati pe mine dar asta este realitatea.
In alta ordine de idei daca voi ati vazut articolul inainte de a fii publicat trebuia sa nu acceptati asa ceva daca voi chiar regretati ce s-a scris akolo.
Daca nu va placea spuneati sa nu fie publicat in aceea forma !!!

Toto - BOD 05-09-05 10:36

:lol: :lol: :lol: lasa...

ps: parca fusase inchis topicul asta! :lol: :lol:

Nu ne cunosti! si ne critici... asta mi se pare cel mai frumos! Dar deh! Tu nu te uiti in jurul tau ca nu faci nimic decat sa aprinzi scantei? Uita-te si tu la sectiunile altor orase si vezi si tu ca nu se cearta nimeni pe acolo! Dar n-are nimic! Lasa. Suntem olteni!

EVOLUTION8 05-09-05 11:32

Am mentionat sa nu te superi dar vad ca nu am reusit.
IN fine.Ok scuza-ma ca am fost rautacios dar pe mine chiar m-a amuzat articolul din ziar si nu numai pe mine.
Nu o sa mai comentez nimika in legatura cu asta !!!

All times are GMT +2. The time now is 10:36.

- Copyright 2026 4Tuning