![]() |
Re: SVS Codatronca in aer liber
in afara de spatele ala care atata de tot kk........ nu am ce sa comentez ,tare ce sa mai.
|
Quote:
wtf vrei sa spui ???[/QUOTE] ma refeream ca masina asta ciudata ii va lua fata unui ferrari enzo la semafor iar ccx e o masina care imi place mie f mult |
e misto masinuta dar farurile alea nu pre o prind...camplasarea l;or este aiurea tare
|
5 Attachment(s)
Masina e conceputa de Ercole Spada care a lucrat la Zagato inainte de a-si infiinta propria casa de design si se inspira din Alfa Romeo TZ al carui design a fost realizat de insusi Spada!
Numele vine de la o versiune a modelului TZ care avea "coada scurtata" cu alte cuvinte in italiana "codatronca" clar pt influente pozitive din pdv aerodinamic! Mai jos cateva poze cu prototipul din 2007! Cifrele care apar in centrul "cozii" indica viteza cu care ruleaza in trafic ?! , dar se pare ca modelu de serie a renuntat la asa ceva! |
Super masina seamana la fata cu Reventon si la spate cu Briston Fighter spun eu
|
frumoasa masina..imi place ca are influente retro...nu vezi prea des asa ceva la supercaruri
|
Quote:
Aaa........ |
designu lasa de dorit din pacate:(
|
:rolleyes2:rolleyes2Dak ar fi sa mor vreau sa fiu dus la groapa cu un dric de asta...dak ar fi sa dau bani p el m-as spanzura....urata masina !!!
|
parca e Masina lu BATMAN ... oricum e interesanta ..... :D.....
|
... mie imi place mult de tot... cu siguranta e diferita :)...
|
zici k e buick riviera..2008
|
la bot zici k e reventon...
|
ce are in spate ? semafor ? :mrhappy:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:31. |
- Copyright 2026 4Tuning