![]() |
Re: Poze cu parcari aiurea, amuzante sau periculoase
da,militari,in zona pietei veteranilor :)
|
Quote:
apropo, am vazut un 207 nou-nout, cu numere rosii parcat putin aiurea langa intersectie. incurca putin circulatia. la care, unul cu albea, ajunge langa el, scoate o cheie pe geam si ii restilizeaza bara... inteleg ca te incurca, dar nici asa frate |
...GENIAL TOPICUL...
|
|
1 Attachment(s)
Un roman la Budapesta !
|
pai nu e in genele noastre sa ne punem amprenta peste tot?:))
chiar ma intrebam unde mi-au mutat topicu:)) |
3 Attachment(s)
parcare la milimetru :D
|
se vede ca asa stiu folosi romanii senzorii de parcare ca si batraneii calculatoarele.
|
vorba ta..mai are si senzori de parcare:lol::lol::lol:
si nu e parcare la milimetru...e lipita!!! |
tare...:)) mai stiti poate stie sa foloseasca senzorii si nu stie sa foloseasca frana :):)
|
am parcat si eu o data asa, dar pentru ca strada era foarte ingusta si treceau multe masini mari. stalpul e din plastic, nu se intampla nimic. se misca usor cand il atingi si atat
|
Am mai vazut multi care parcheaza lipit, mai grav de cei care nu o pot controla usor din ambreiaj si stalpul mai e si din fier sau ciment. Cat despre cel cu golful de pe pagina precedenta, asa parcheaza o gramada la mine in spatele blocului, as putea sa fac zilnic. Ei nu inteleg de ce toti parcheaza paralel, perpendicular pe trotuar, sau oblic, si vine unul sa traga asa. Cat despre acea Dacie, e tragic. Dumnezeu sa-i odihneasca pe cei ce se aflau in masina :(
|
Quote:
conditia instalarii pilonilor ar fi si aceea de a trece un pinguin din cand in cand sa mai amendeze masinile parcate unde nu e voie, insa asta e... "traim in romania si asta ne ocupa tot timpul" |
2 Attachment(s)
|
Eh, la mare, avand in vedere ingramadeala de masini care e prezenta in sezonul estival, mai parcheaza omu pe unde apuca, chiar daca o mai urca pe iarba putin, intre stalpi, mai sub un copac.. e de inteles. Unde e facuta poza ? Pe langa Vox Maris cumva ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:11. |
- Copyright 2026 4Tuning