![]() |
Re: Auto-tuning Show 2 Satu Mare
ok ! ma`m gandit ! nu o sa mai fac CURSE pe STRADA ! de acum inainte imi strang bani sa imi fac si exterioru de la masina ! si o sa concurez doar la CURSE ORGANIZATE !
|
nu mai vreau nici un post !!!! gata !! FINISH :P
|
nu ti-o cerut nimeni parerea domnule profesionist... noi amatorii o dam pe curse legale .. ca n-avem atata tupeu ca sa ne dam pe strada.. ne este foarte frica sa nu luam in brate primu stalp sau doamne fereste sa omoram pe cineva..
asa ca daca nu mai vrei nici un post.. ia-ti impresiile de "strit reisăr" si visele de NFS .. si parcheaza-ti bicicleta in primu copac de pe strada.. ;) ca acolo e mai sigur Gata!!! FINISH !!! :lol: |
Dovada clara de iresponsabilitate sau... invidie & prostie :lol:
|
bai alex ! ce tot vb ...nici macar nu ai permis..!
|
am fost anul trecut la voi si a fost foarte reusit...cred ca este cea mai frumoasa locatie de linii care am vazut-o vreodata.
bafta si anul acesta:) |
Multumim Andrei, te asteptam duminica!
Ventura, no comment. Crezi că ne poţi provoca, dar te inşeli. O mică paranteză: sper să fie vreme frumoasă şi să fie spectacol mare. Şi dacă nu va fi, şi atunci ne-a adus TuningShow2 un lucru deosebit de important: pe urmă, ne-am strāns o echipă de 15 entuziaşti care dorim să realizăm un eveniment de succes. In legătură cu concursul de accelerare, astăzi după masa vom revizui fiecare cuvānt al regulamentului impreună cu Directorul de concurs si după aceea vom posta varianta finală, care va suferi mici modificări. |
Update: premiile concursului de accelerare sunt urmatoarele: Locul 1. in categorie: o geantă plină cu produse SONAX (Germania), de genul: aditiv, soluţie jante, silicon, etc
locul II in categorie: pachet consistent produse WYNNS, locul III: pachet produse WYNNS, premiile sunt oferite de AutoNet şi GerBog, care vă aşteaptă cu un stand Yokohama, unde vor fi expuse anvelopele japoneze de performanţă. |
Quote:
hai ca mi-ai inveselit ziua :)):)):)) cik nu o sa mai faci curse pe strada :)):)):)) nene,cursele tale virtuale pe care le faci in sens luptand cu moara de vant si incercand sa iesi in evidenta sunt pamfleturi cu care impresionezi pustioaicele de liceu sau cateva botaniste de cartier..... tu te iei de oameni care pun suflet si pasiune in acest eveniment si incerci sa te ascunzi sub anonimat ,incerci sa dai aere de "a tot stiutor" ....nene nene.....puti a vali neamt |
Vin si eu si cativa prieteni pt linii:D
|
se pot lua mai multe informatii de la nr din primul post?se dau cupe la locul 2 si 3?ms mult
|
Quote:
Da, se da cupe si diplome si chiar niste premii, mai multe informatii pe Nr de telefon: 0728-321116 ARNOLD |
Anunt important:
la acest show vom putea asista si la o premieră īn cadrul curselor auto din Romānia: concursul va fi transmis ONLINE, LIVE, IN DIRECT, printr-o camera outdoor, pozitionata pe pasaj, de la ora 11.00 pāna la ora 20.00! Astfel, toti cei care nu pot deplasa in Satu Mare, vor avea posibilitatea de a urmări concursul de accelerare (start+150m) pe internet, in curand vom publica adresele site-urilor, primul fiind acest thread pe 4tuning.ro. Partenerii nostri care au făcut posibil această conexiune sunt: grupul RDS - Internet cu viteza luminii, Mobitel Security si Infocenter SRL, companii cărora le mulţumim şi pe această cale pentru sprijinul acordat! |
Cu parere de rau anuntam ca din motive obiective Tengu nu mai poate sa ne onoreze cu prezenta la acest event deoarece i-au intervenit anumite probleme de ultima ora si a trebuit sa plece din tzara mai devreme decat a preconizat el ! DAR daca s-a promis drift, drift va fi ;)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:28. |
- Copyright 2026 4Tuning