![]() |
Re: Super hot hatch back versus
Quote:
|
Quote:
imi exprim parerea pentru ca pot si vreau. diferenta de performanta si estetica intre unele masini este banal de mare. ai pus in aceeasi oala un peugeot cu un sti diferenta dintre ele fiind de nu mai putin de 130 de cai si ca estetic subarul fiind extrem de mega mult peste. trebuiesc puse masini care sunt apropiate ca si performante daca nu si ca estetica pentru ca sa exista controverse cu argumente si discutii constructive. in cazul poll-ului tau vin eu care am peugeot si o sa votez peugeot-ul pur si simplu pentru ca am unul. si inca ceva; ce e asa de hot la peugeot-ul ala ? il bat si eu cu o masina din 91 si 40 de cai in minus. |
Quote:
|
S3 in comparatie cu 207RC mi se pare putin deplasat. Sau Golf Gti vs GolfR32 dupa parerea mea fara suparare nu e bine facut versusul. Oricum am votat pentru S3
|
Quote:
|
Quote:
ai suflat tu in vreunul de stii cum suna ??? :D |
Quote:
|
Quote:
|
astra opc are un look de invidiat si se comporta bine pe circuit ;)
stiam ca din clasa sa a obtinut cel mai bun timp!http://www.leechvideo.com/video/view1051729.html http://www.automobilsport.com/front_...isplaylimit=26 > in dtm ps: rog un moderator sa schimbe "corsa opc" cu "astra opc"!!!!! |
suna ca valoare .... treaba ta daca tu sufli in ele.....tu ai folosit primul expresia "fie ca va suna ieftin fie ca nu" sa inteleg ca tu sufli in masini inainte sa le cumperi?(asta e criteriul tau de alegere?)
|
Quote:
vad ca de la atata suflat ai si orbit |
1. Audi S3
2. Golf gti 3. Leon Cupra |
Quote:
Sa zicem ca ai pretentii "premium" de banii aia,deci STI-ul pica.Cum e mai bun S3-ul decat un 135i ?! Prin faptul ca e o masina ieftina de familie la suprapret in loc de masina premium de clasa medie ceva mai mica ? Prin motorul de 2 litri in loc de 3 ? Prin 4 cilindri in loc de 6 ? Prin 265 CP in loc de aproape 350 (reali,nu declarati) ? Prin motorul transversal in loc de longitudinal ? Prin distributia de masa "aproape tot pe fata" in loc de "aproape 50-50" ? Prin tractiune fata cu un ambreiaj care mai cupleaza din cand in cand spatele in loc de tractiune spate ? Daca vrei o compacta de productie mare,FWD,in 4 cilindri,cu motor transversal si distributie de masa de acadea poti lua un Logan 1.4.Sau o Astra 1.6,sau un Focus 1.6...lista e lunga.Chiar un Golf 1.6 daca tot vrei Golf :D Daca vrei in schimb o masina SPORT,RWD,in 6 cilindri,cu motor longitudinal si distributie de masa de masina SPORT si putere pe masura iei 135i. Binainteles,cele doua modele nu vor avea niciodata piata comuna."Coupe sport premium mai ieftin si ceva mai rapid" (335i adica) e o idee de marketing radical diferita de "Da,vom gasi oameni ATAT de prosti cat sa dea 40.000 EURO pe un Golf cu 4 cercuri pe el". Ideea unui hot-hatch e sa ofere performante care sa rivalizeze cu "baietii mari" la preturi mici,nu preturi care sa concureze cu "baietii mari" la performante mai slabe. |
Quote:
|
Dupa buget categoric Megane RS F1
Dupa calitate ca masina sport evident Impreza WRX STI Singurele masini serioase dintre toate, care sunt focute pentru curse nu numai drumuri publice... In rest dau dreptate lui @Race in rivinta golului cu 4 cerculete...in schimb de calitate mai buna in interior nu prea are in plus... Civic: e din pacate slabut...ca suspensie ca si putere. Seat: golf cu S pe fata BMW: parerea mea ca e o alta clasa din toate privintele Ford: asteptam noul model ca actualul lasa de dorit 207: ce cauta pe lista? GTA: nu e pe lista, cum multe de aici nu ar trebuia sa fie |
| All times are GMT +2. The time now is 16:08. |
- Copyright 2026 4Tuning