![]() |
Re: Batmobilul, de vanzare pe net
e amuzant omu ..intradevar cum zice si sasha ..nu e rara..e unica.
Poate va rog frumos cineva sa posteze datele despre masina mai in detaliu? ca stim doar ca are motor de aveo :))) ...serios acum ..ceva info..cati ponei are, cuplu,greutate,viteza maxima...? |
Quote:
|
cineva AR DA BANI sa conduca asa ceva? mai bine as lua masina din ghostbusters
|
daca te prinde radarul cu ea ce scrie in procesul verbal ?... autoturismul marca Batmobil :lol::lol: , iti cumperi masina asta, mai iei si un costum cu batman si te-ai scos ;)
ONTOPIC: pretul mi se pare mic avand in vedere cat de cunoscuta a fost dar poate e si din cauza ca a aparut un alt batmobil |
Daca acest vehicul cu 4 roti si motor este intr-adevar de vanzare, cine o va cumpara nu face asta pentru a iesi cu ea pe bulevard duminica, la agatat, nici nu va asculta manele sau minimal, ci o va cumpara pentru a fi unicul proprietar de Batmobil si pentru ca este un milionar excentric.
Visele gen "Batmobilu' pe Magheru" sunt departe de realitate. Nici Gigi nu e atat de sclerozat... |
eu zic ca merita da numai pt cei care colectioneaza masini si isi permit sa dea bani pe ea, oricum cine o va cumpara stati linistiti ca ala are bani si isi permite si alte masini
|
Quote:
|
Quote:
|
daca prin absurd am aduce asa ceva in romania ar mai ramane ceva pe ea in afara de motor si roti? ar permite politia romana ca un vehicul asa impopotonat sa circule pe strada? sau i-am da aripile jos ca nu-s omologate ?=)))
|
cum zice si apache ar fi imposibil sa mergi cu asa masina in romania............ nu tear lasa "tablagii" sa iesi cu ea pe strada.......... :))
|
oricum...masina e geniala ...merita toti banii ...zic eu
|
Quote:
|
misto dar cam scumpa cred ca cea mai mare parte din bani is pt caroserie.fain totusi super
|
... senzationala masina... e singurul lucru pe care ti-l amintesti dupa ce ai vazut filmul in urma cu vreo 5 ani... totusi unde le-a fost mintea de au pus jantele alea ?
|
uuuuuu what does this button doo =p~ :X :))) =)))))))
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:40. |
- Copyright 2026 4Tuning