![]() |
Re: Decapotabila Toyota Prius
Masina e destul de urata si in varianta normala . Nu inteleg ce i-a determinat sa sara calul cu modelul asta ... E degeaba masina
|
... 4 usi ??? cu siguranta le place americanilor, dar lor le-a placut si O-zone asa ca nu trebuie sa ne miram...
|
Quote:
Bine de stiut ca EU ma intind cu off-ul...tu esti offtopic constant...asta ma deranjeaza....ti-ai dat si tu seama dar.....ce sa faci acum ?? sa recunosti ?? Cat despre romana mea....ai fost penibil...daca nu-ti poti da singur seama de ce s-au produs acele minore greseli gramaticale (dublu tap)..... Si by the way....am impresia ca la tine STI = STII always.....(conjuga de exemplu verbul " a sti" la modul indicativ, timpul viitor I : eu voi sti, tu vei sti, el va sti, noi vom sti, voi veti sti, ei vor sti...) NU ZIC CA E CAZUL LA CE AM SPUS EU IN PREALABIL...ca de ..iar erai firascos Nu-mi da tu lectii de romana ...si apropo bine ca nu am scris by....bye...(de la bye bye...sti tu....:rolleyes2 ) chiar de intentionam sa fiu sarcastic ....oricum....uite un proaspat motiv sa mai postezi odata aici..... |
extrem de urata
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:08. |
- Copyright 2026 4Tuning