![]() |
Re: Un TICO alb
Nu stiu , el are bacul saptamana asta ... astept sa termine :D ...
|
Morpheus scaunele sunt f comode la condus,le-am pus pe sinele originale de la Tico sa nu ma mai complic, deci sunt reglabile doar fata-spate.Partea proasta la ele e ca se intra destul de greu in masina pt cei ce nu le cunosc. Nu nu mai are scaune.
Tipsul l-am pierdut pe drum dar nu-mi pare rau dupa el. P.S. NU am nici un BAC, am sesiune si deci stagneaza lucrarile la masina. |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Daca nu e loc de parcare se face:oops:
|
LOL ... da si tu banda ai ROz de la numar , si pune negru ca e naspaaaaaaaaaaaaa ... off iar nu ai estetica ochiului ;))
Frumoasa " liniutza " de la Leonardo cu renaultul ala parca ... u cu loganu lu taicatu ;)) ... Daca iti gasesc masina prin cartier , pe la bunicamea pe acolo ii fac si eu 2-3 poze ;) ... si le urc aici :D |
Faceti o oferta la scaune si le pasez mai departe. M-ar interesa si un woofer+statie nu numai bani.
|
@vn-08-nen - te pregatesti din timp sa impodobesti bradu?:lol:
|
3 Attachment(s)
Poze cu volanul,dar din pacate nu gasesc butuc de Tico in Focsani.
|
Al meu Tico de azi nu mai are scaune scoica. Dar sper sa primeasca alte imbunatatiri.
|
Quote:
scoicile tot la mine or sa ajunga |
Daca mai vrea cineva niste scoici, astept MP. Scuze pentru offtopic!
|
2 Attachment(s)
Poze cu noua iluminare la bord ,scuzati claritatea sunt facute cu telu.
|
Draguta iluminarea rosie , la ac de ce nu ai schimbat?
|
Au bec separat in fiecare buton si nu le-am desfacut inca ,plus de asta nu mai aveam leduri rosii. Cand o sa mai am timp o sa le schimb si pe acelea dar cu albastru sau alb, sa se vada diferentza. Am primit o cotiera cadou si am pus-o pe masina azi de forma sa vad cum ma impac cu ea la drum.
|
foarte tare
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:56. |
- Copyright 2026 4Tuning