![]() |
Re: Skoda Octavia RS vs Seat Leon FR
Quote:
:lol: Quote:
|
Quote:
~Nautilus |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Sincer eu nu inteleg de ce nu ai luat un TDI de 140 CP.Conform datelor Seat Romania,ai face acelasi timp intre 80 si 120 km/h in treapta 5 (8,2 secunde) si chiar mai putin in treapta 6 (10,1 fata de 10,5 secunde) decat un FR de 170 CP.Trecem elegant pestre faptul ca acceleratia respectiva trebuie facuta in treptele 3/4,ca la cei 80 ani mentali ai tai sigur crezi ca "daca mergi peste 2500 RPM se strica masina".Cam mult ai dat pentru o insigna de FR pe care o puteai pune pentru o suma modica. Quote:
Cu consola centrala nu ai nici o treaba,iarasi sala ar face minuni in cazul ca nu ai loc de ea. Pedalele sunt plasate exact unde trebuie,si anume pe podea. In afara de asta,stai jos pe scaun,cu picioarele destul de putin flexate,volanul e aproape de planul vertical cat sa nu te intinzi dupa el in viraje,schimbatorul de viteza destul de sus si departat de consola centrala cat sa nu te apleci dupa el si are o cursa foarte scurta.Nici o masina din clasa asta nu e perfecta,dar extremele in materie de pozitie de condus sunt fara dubiu Megane si Leon (prost si bun). Quote:
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
2 motoare indentice cu 2 caroserii diferite...NIMIC INTERESANT!
|
Quote:
Quote:
~Nautilus |
Prefer Skoda Octavia RS motorul trage bine si imi place mai mult cum arata.
|
Quote:
|
Optez pt RS .. dar si Fr-ul e acolo .. 2 masini aproape una de cealalta la performante ... CONTEAZA MULT SI SOFERUL !!!
|
Quote:
|
Quote:
2.Benzinarele se lasa batute ca sa faca reclama tdi - urilor:) Dogy e o vb ...Caii putere vand masinile, cuplul castiga cursele ...cred ca stiai deja. |
eu unul zic ca toata chestia asta tdi vs benzinare e una relativa pt ca in timp ce pentru unii modul cum urca motoru in ture,sound-ul si flexibilitatea destul d mare a motoarelor p benzina conteaza mai mult, pentru altzii "sutul in fund " pe care dieselul il administreaza p accelerare este ceea ce conteaza. deja nu mai e problema de performantze superioare la vreun anume tip d motoare(vezi rezultatul d la le mans la clasa p1)
|
in concluzie ambele masini, atat in variante diesel sau benzina, isi vor gasi clientzii si fanii. pararea mea este k la o cursa p circuit, folosind aceeasi motorizare, skoda ar iesi invingatoare:)
|
avand in vedere ca eu conduc o octavia, e normal sa sustin tot skoda...dar nu e foarte departe seatul...ambele se comporta cam la fel, depinde si de sofer, cate rateuri da in cutie, cat o plafoneaza, etc ... :D
|
Allexutzu , pe de-o parte ai dreptate! si mie daca mi s-ar oferi in poll-ul asta si un GOLF GT 2.0 TDI 170 as alege golful, pentru ca am unul deja si imi place cum ruleaza!
Insa personal daca ar fi sa aleg, as alege cu siguranta LEONUL, nu ca as avea ceva cu skoda, insa merg pe premiza" daca tot vrei o masina cu valente sportive macar ia-ti una care arata SPORT, nu un sedan de familie " |
| All times are GMT +2. The time now is 16:51. |
- Copyright 2026 4Tuning