![]() |
Re:
[quote=\"charlie\"]
Quote:
ok. sa te vedem pe 18 la cursa. tu cu magnificul vr6 si c&o cu un umil seria 5, ok? .................................................. ............................. .................................................. .............................. .................................................. ................................ V-am spus ca incep sa sterg. Chiar trebuie sa stau toata ziua sa urmaresc postul asta? |
vet
Ok...un ultim lucru mai am de spus....Pozele cu golful pre care pretinde ca il are charlie se gasesc pe www.auohaus.de ! asa ca domnu charlie esti rugat ca de acum sa pui poze numai cu masina pe care o ai si mai ales sa nu te iei de toti de pe forum, pt ce din intamplare pe aici sunt oameni care au masinile lor, nu pun poze luate de pe alte site'uri si sunt cateva persoane care le au cu adevarat cu tuningul auto, asa ca te rog..incearca sa iti manifesti invidia in alt mod
|
R
CE SE INTAMPLA ?AU CAM MURIT LAUDAROSI!!!!! :lol: :lol:
|
ovidiu... da-l incolo de idiot! s-a laudat cu o masina de pe sun alt site! si eu imi ai asa o masina si ma laud in suceava! eu as vrea sa il vad fata in fata pe charlie si sa imi arate el masina aia! ca prin suceava si prin zone limitrofe nu am vazut-o! singuru loc in care am vazut-o e pe autohaus.de!
asa ca... |
TUNING ON
creak aleg golfuu pt ca is inebunit de golfuri dar arata si binisor mai binisor k bmw -ul :D
|
aaaaaaa... dixy o singura intrebare... ai vazut golfu asta prin sv sau prin alte zone ale sucevei??? de cate ori ai vazut golfu ala care e luat de pe www.autohaus.de si de cateori ai vazut bmw lui vet? sincer! eu unu poate sunt eu orb da golfu ala nu l-am vazut... pe cand vetu il vad cel putin 2-3 ori pe sapt!
|
eu stiam topicul asta inchis de prin septembrie. si am ramas cu concluzia ca aia e masina visurilor lu charlie nu masina pe care o are masina e faina nu zic nu dar... nah eu is fan BMW
|
Rog pe Stefan sa inchida topicu asta facut inutil.....pls
|
da stefan te rog sa inchizi topicu asta! trea sa fie inchis de prin sept cum a zis si manuts_a!
|
tuning on
KAmikazee2005 Posted: Sat Nov 19, 2005 9:49 pm Post subject:
-------------------------------------------------------------------------------- aaaaaaa... dixy o singura intrebare... ai vazut golfu asta prin sv sau prin alte zone ale sucevei??? de cate ori ai vazut golfu ala care e luat de pe www.autohaus.de si de cateori ai vazut bmw lui vet? sincer! eu unu poate sunt eu orb da golfu ala nu l-am vazut... pe cand vetu il vad cel putin 2-3 ori pe sapt! la faza asta au dreptate ca de fiecare data cand mer la scoala vad bmw(sau aproape de fiecare data) dar golfuu nu l-am prea vazut |
pt ca nu exista ;)
|
Re: BMW lui WET sau GOLF-JETTA lui Charlie
Doamneee..Cu toate ca nu s-a mai postat de foarte mult timp pe acest topic,eu tot am ceva de zis....Cum ati ajuns sa comparati Golf-ul acela cu BMW-ul VET ??? diferenta e de 10 000 E intre ele, si daca Charlie cumpara un BMW ca asta,netunat, cu 6000 din tara,sau dinafara (6000 cu tot cu taxe),eu nu mai zic nimic.....
TU DORMI???NU DORMI..... |
Quote:
|
mie sincer sa va spun mai mult imi place golfu, jantele is superbe fata e super tare iar despre bmw... nu prea imi place.. poate ceva jante mai mari si mai late, capetele alea de tobe.. is prea esite in afara.. si stopurile nu prea prinde pe masina!
+ca deja tot prostu are bmw !!! nu vreau sa va suparati !!! pe mine... e doar o parere |
topicu asa ar trebui inchis..... ;) il rog pe stefan cand intra sa il inchida sau sa il stearga ca nu isi mai are rostu.. oricum drept concluzie => BMW lui Ovidiu (vet) exista..., pe cand golfu... e luat de un forum... pe care l-am gasit si eu acu vreo luna... dar am uitat sa il postez ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:20. |
- Copyright 2026 4Tuning