![]() |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
felicitari pentru masina . eu sunt mai carcotas din fire ;)
|
nu'mi place bara/spate deloc... e exact ca cea care a fost pe subarul ala negru din AG parca.. :roll:
|
ce e mah cu fly-u? :)
|
Bara de spate...nashpa...si chiar seamana cu aia neagra din Pitesti...nu stiu ce nr are...dar aceea este oribila de-a dreptul...parca e facuta la mistrie...no ofense.
Este o simpla opinie. |
n-arata rau...parerea mea...felicitari..
|
1 Attachment(s)
Masina este superba,dar pentru simplul fapt k este Subaru! :mrgreen:
Dar cred ca spoilerele kre le ai acum p masina nu au nici o linie,bara spate pur si simplu nu se leaga cu cea din spate si mai ales cu pragurile kre sunt mult mai scurte!Bara fatza imi place,este la fel ca si cea p kre o avea F.Staici p masina lui(sau e kiar aia k am auzit k a vandut-o? :roll: ) In caz k i-ei in considerare sfatul majoritatii care au postat aici,iti urez succes la alegerea unui kit mai \"finnese\" :wink: |
hmmmm........voi comentati,dar ati vrea si voi o impreza
|
ESTE MASINA PERFECTA 8)
|
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
|
eu m-am benoclat mult la ea,mi se pare identica,asltfel nu as fi postat.....se pare k oamenii cu subaru sunt f secretosi! :roll:
|
1. De ce sa moara Gelu? Ce aveti cu el?
2. Am raspuns odata la intrebarea pe care mi-a pus-o Sc0OTeR 3. Acel spoiler nu este un unicat. Daca vrei si tu unul da-mi un pm si vb despre pret si perioada de livrare. 4. Intr-adevat, oamenii cu Subaru sunt fffff secretosi. 5. TM-84-DMX , masina nu are nici o linie ptr ca momentan nu are praguri. Trebuie sa vina curand si nu seamana deloc cu ale lui Staici (intamplator). |
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:54. |
- Copyright 2026 4Tuning