![]() |
Re: Adunare pe la Campina
sa stii ca e vremea aiurea rau ... nu tine deloc cu noi ...
Merci frumos don`u ... il iau io de la tine :) |
Astia la TV au anuntat ca ploua pana maine dim la ora 10 .....sa dea domnu.................si apoi sa fie cald restu zilei
|
sa te auda dumnezeu ..ca m-am saturat de ploaie :(
|
Deci daca nu ploua ne intalnim la Sala la ora 21:00?
|
Quote:
|
Quote:
|
Ora 21:00 la Sala Sporturilor!
Ora 22:00 la Petrom la METRO! Campina! Venim! |
Am vb cu baiatu cu fordu si o sa-i zica sa vina si larry ,si cine mai vine chemat de lari..o sa ne strangem...si mai dau si eu niste telefoane
|
:twisted: iii mah la ei :joy::boxing:
|
auzi.....vezi cum dai si de Mihai DMC si de Blizard te rog ...;) ....
|
De plecat plecam, dar unde ne intalnim cu baietzii???
Eu zic sa ne intampine la Petrom-ul de la intrare in orash. In jur de 22:30-23:00 sa fitzi acolo. Bafta! Plec ca am o groaza de treburi... |
Mi-e rusine pt. tot ce sa intamplat:((((((:((........a fost frumos am fost multi si am vazut niste masini foarte frumose .....IMI CER MI DE SCUZE:(
|
APP.......Paste fericit si tot ce va doriti
|
Quote:
|
Quote:
Vorbisem sa fim intampinatzi in Petrom dar nu ne-a asteptat nimeni, apoi am hotarat noi sa mergem pe strada la lac acolo ca se uitau gardienii la noi ca la filme cu Van Damme si la lac au inceput sa apara baietii incet, incet. Problema este ca acolo sunt multe diesel-uri cu cai putzini si nu e nici loc de facut ceva frumos cum se facea o data. Trebuie doar sa fiti mai organizatzi si cand anuntzam ca venim sa fiti pregatiti si cu masini si cu loc de intalnire si cu loc de alte chestii. Nu zic ca nu ne-am simtzit bine, ne-am plimbat, am ras, am vorbit, dar totul trebuie organizat. Shantzu o sa puna niste poze daca s-au facut! Bafta la baietzi! |
| All times are GMT +2. The time now is 20:12. |
- Copyright 2026 4Tuning