Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Crazy_Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/75283-crazy_dacia.html)

Bamby 18-11-08 07:10

Re: crazy_dacia

Quote:

Originally Posted by alecsutz03 (Post 1870701)
am si yo o intrebare...contactul si iala e de la logan sau solenza?
P.S.:functzioneaza telecomanda de pe cheie?

Contactul,iala si busonul la rezevor sunt de logan,toata masina are nevoie de o singura cheie:-P
Momentan telecomanda de pe cheie nu functioneaza dar am inteles ca se poate face sa lucreze ambele telecomenzi.

alecsutz03 18-11-08 13:19

Quote:

Originally Posted by Bamby (Post 1871190)
Contactul,iala si busonul la rezevor sunt de logan,toata masina are nevoie de o singura cheie:-P
Momentan telecomanda de pe cheie nu functioneaza dar am inteles ca se poate face sa lucreze ambele telecomenzi.

cat te'a costat Contactul,iala si busonul la rezevor de logan...ma bate gandul sa schimb si yo...app...se poate face ca alarma actuala sa poata fi deschisa cu telecomanda de pe cheea de logan:shock::?:

Bamby 18-11-08 13:49

pai le-am luat de la o cunostinta de-a mea care le "aducea" de la uzina si nu m-a costat asa mult...in magazin nu stiu cam ce pret au.
alarma se poate face sa lucreze pe cheia de logan...am un prieten care stie mai bine ce e de facut...sau poti citii instructiunile alarmei daca nu

Bamby 23-11-08 20:22

4 Attachment(s)
cateva poze cu ce am mai facut weekend-ul asta....am schimbat instalatia deoarece masina avea bord modelul acela de 1310...am pus pentru bord CN...am montat aeroterma,a trebuit sa modific culisa la stergatorul drept(atingea in aeroterma,am taiat-o si am sudat-o la 45 de grade unde atingea:-P)...mai am de pus bordul,scaunele,bancheta,geamuri,barile...si mici alte chestii...se apropie de final incet dar sigur....

bolidu' 24-11-08 13:32

mama lui de Silicon 3M.......si acu am pe degete!....:P...ce fac nemtii astia!
abea ast sa ii punem gemurile si scaunu soferului sa simt mai bine motoru ca pe raota nu i-am dat bine in foamfa!!!....:D....pacat ca nu am facut si un filmulet cu liniutele(PVA vs BAM sau ce va fii..:P)

dixxi 28-11-08 16:33

salut imi place ce ai facut cu masinutza asta...
am si eu o intrebare trebuie multe modificari facute ca sa montezi inuietoarele si contactul de logan ? trebuie sa la schimb si eu la a mea ca au ajuns sa se deschida cu orice cheie si asi fi mai incantat de cele de logan

bolidu' 29-11-08 20:43

niste modificari minore:majorarea gaurii din fata de usa si scurtarea locasului unde intra contactul!

Bamby 08-12-08 15:23

Re: Crazy_Dacia

cine imi face si mie o oferta pentru niste scaune(cu sau fara bancheta,preferabil set daca sunt de dacie).
alea vechi de erau pe ea sunt de opel si sunt cam naspa...sunt sudate ca naiba la prindere...in fine...
astept oferte...din arges sau bucuresti...eventual niste poze

TIGANU AG 08-12-08 16:35

Am eu si scaune si bancheta de dacie. Sunt in stare destul de buna,dar n-am poze cu ele. Vin in week-end la C de Arges si vb.....daca esti pe acolo.

fiderzen 08-12-08 16:35

am 2 scaune de vw jetta sau passat model 95...si 2 scaune de golf 2 gti
1mil cele de jetta (sunt impecabile) si 80 ron cele de GTI
trebuie sa la faci tu prinderi
pm me daca esti interesat :)

Bamby 08-12-08 19:40

Quote:

Originally Posted by TIGANU AG (Post 1909286)
Am eu si scaune si bancheta de dacie. Sunt in stare destul de buna,dar n-am poze cu ele. Vin in week-end la C de Arges si vb.....daca esti pe acolo.

vorbim cand vi pe la arges, dai si tu un telefon ceva...;)
fiderzen ti-am lasat un P.M.

TIGANU AG 10-12-08 18:10

Cred ca o sa ajung vineri seara pe la voi. Sa iau scaunele cu mine?

Bamby 15-12-08 13:35

7 Attachment(s)
usor...usor se apropie de final...weekend-ul asta am montat bordul,scaunele...mai e "putin" de munca oricum...:D

bolidu' 15-12-08 13:38

sa speram ca "putinul" ala nu va fii "tare mult......":P

B 89 WRC 15-12-08 16:54

daca iei foc nici dracu nu te mai stinge cu atata antifon

All times are GMT +2. The time now is 11:39.

- Copyright 2026 4Tuning