![]() |
Re: crazy_dacia
Quote:
Momentan telecomanda de pe cheie nu functioneaza dar am inteles ca se poate face sa lucreze ambele telecomenzi. |
Quote:
|
pai le-am luat de la o cunostinta de-a mea care le "aducea" de la uzina si nu m-a costat asa mult...in magazin nu stiu cam ce pret au.
alarma se poate face sa lucreze pe cheia de logan...am un prieten care stie mai bine ce e de facut...sau poti citii instructiunile alarmei daca nu |
4 Attachment(s)
cateva poze cu ce am mai facut weekend-ul asta....am schimbat instalatia deoarece masina avea bord modelul acela de 1310...am pus pentru bord CN...am montat aeroterma,a trebuit sa modific culisa la stergatorul drept(atingea in aeroterma,am taiat-o si am sudat-o la 45 de grade unde atingea:-P)...mai am de pus bordul,scaunele,bancheta,geamuri,barile...si mici alte chestii...se apropie de final incet dar sigur....
|
mama lui de Silicon 3M.......si acu am pe degete!....:P...ce fac nemtii astia!
abea ast sa ii punem gemurile si scaunu soferului sa simt mai bine motoru ca pe raota nu i-am dat bine in foamfa!!!....:D....pacat ca nu am facut si un filmulet cu liniutele(PVA vs BAM sau ce va fii..:P) |
salut imi place ce ai facut cu masinutza asta...
am si eu o intrebare trebuie multe modificari facute ca sa montezi inuietoarele si contactul de logan ? trebuie sa la schimb si eu la a mea ca au ajuns sa se deschida cu orice cheie si asi fi mai incantat de cele de logan |
niste modificari minore:majorarea gaurii din fata de usa si scurtarea locasului unde intra contactul!
|
Re: Crazy_Dacia
cine imi face si mie o oferta pentru niste scaune(cu sau fara bancheta,preferabil set daca sunt de dacie).
alea vechi de erau pe ea sunt de opel si sunt cam naspa...sunt sudate ca naiba la prindere...in fine... astept oferte...din arges sau bucuresti...eventual niste poze |
Am eu si scaune si bancheta de dacie. Sunt in stare destul de buna,dar n-am poze cu ele. Vin in week-end la C de Arges si vb.....daca esti pe acolo.
|
am 2 scaune de vw jetta sau passat model 95...si 2 scaune de golf 2 gti
1mil cele de jetta (sunt impecabile) si 80 ron cele de GTI trebuie sa la faci tu prinderi pm me daca esti interesat :) |
Quote:
fiderzen ti-am lasat un P.M. |
Cred ca o sa ajung vineri seara pe la voi. Sa iau scaunele cu mine?
|
7 Attachment(s)
usor...usor se apropie de final...weekend-ul asta am montat bordul,scaunele...mai e "putin" de munca oricum...:D
|
sa speram ca "putinul" ala nu va fii "tare mult......":P
|
daca iei foc nici dracu nu te mai stinge cu atata antifon
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:39. |
- Copyright 2026 4Tuning