Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Legale la Buzau (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/74902-legale-buzau.html)

negoitacata 22-06-08 22:12

Re: Legale la Buzau

12 Attachment(s)
O parte din filmulete

negoitacata 22-06-08 22:16

9 Attachment(s)
Inca o parte .....si o sa mai pun si Poze

negoitacata 22-06-08 22:18

4 Attachment(s)
Si cateva poze...................SI APP IGNORA-TI TOATE COMENTARILE DIN FILMULETE:D:D:D:D

shantzu 23-06-08 00:43

Imi pare rau ca nu am venit si eu,chiar daca nu am pierdut prea multe :)

DONU' 23-06-08 16:00

Multumesc! Ati facut o galerie de milioane!
Imi pare rau ca n-am reusit sa ajung mai sus in grupe dar ce puteam sa fac... am avut Megane-urile alea shmekere cu care chiar nu puteam sa ma pun. Si tot m-am pus!
Multumesc inca o data!

keemo 23-06-08 16:05

Donule , ce motor avea golf 3`u ala cu ARD !? vr6 ? sau era GTI ?

DONU' 23-06-08 16:09

VR6 man
GTI-ul nu sta asa cu un VR6 ;)

kast_ACAB 23-06-08 16:22

:-P bv balaban..ti-am mai zis odata...aseara...iti zic si akuma...ce sa zic...locatia cam aiurea...n-aveai d unde sa iei si tu un suc..o biscuite..a trebuit sa ma duc sa cotrobai prin sat la gospodinii prietini.....ploaia aia..a sucit putin lumea...caldura pe cealalta parte..
oricum...felicitari buzau..a fost cu totul altceva decat esecul de data drecuta...:D

DragosT 23-06-08 19:09

Bravo DONU! Felicitari! Sper ca am readus Buzaul in programul vostru. Data viitoare sper ca vom reusi o metoda de incadrare mult mai eficace decat asta de acum.

kast - a fost fast food la start, in parcul auto.

negoitacata 23-06-08 21:33

Quote:

Originally Posted by DragosT (Post 1608412)
Bravo DONU! Felicitari! Sper ca am readus Buzaul in programul vostru. Data viitoare sper ca vom reusi o metoda de incadrare mult mai eficace decat asta de acum.

kast - a fost fast food la start, in parcul auto.

Fast-foodu si-a terminat resursele cam repede.................si sa ma laud am avut parte de o plimbare cu vr6-le(vro 350m)..................a fost absolut incredibil:X........Multam mult DONU'.....

DragosT 23-06-08 22:00

Si le-a reincarcat la fel de repede pentru ca la final mai avea si bauturi si mancare. Putin peste mana ca a fost cam departe de zona populata din cauza alimentarii cu energie electrica. Oricum nu cred ca a murit nimeni de sete, doar daca a fost prea mare lenea.
Am incercat sa avem aproape din toate la un nivel minim acceptabil, depinzand de un buget fix si personal. Si cum zona a impus ca sa facem din rahat bici... cel putin noi credem ca ne-am achitat de sarcini onorabil.

negoitacata 24-06-08 00:24

Quote:

Originally Posted by DragosT (Post 1608796)
Si le-a reincarcat la fel de repede pentru ca la final mai avea si bauturi si mancare. Putin peste mana ca a fost cam departe de zona populata din cauza alimentarii cu energie electrica. Oricum nu cred ca a murit nimeni de sete, doar daca a fost prea mare lenea.
Am incercat sa avem aproape din toate la un nivel minim acceptabil, depinzand de un buget fix si personal. Si cum zona a impus ca sa facem din rahat bici... cel putin noi credem ca ne-am achitat de sarcini onorabil.

Nu pot sa reprosez nimik..........cine doreste neaparat ceva da din picioare si ajunge de unde vrea sa-si ia ....oricum mai vrem legale cat de des posibile:D

DragosT 24-06-08 00:27

Quote:

Originally Posted by negoitacata (Post 1609151)
oricum mai vrem legale cat de des posibile:D

Anul electoral n-a trecut ;)

DONU' 24-06-08 17:42

Quote:

Originally Posted by DragosT (Post 1608412)

Merci Dragos!
Felicitari si voua pentru tot ce-ati facut!
A iesit super tare! Mai venim cu siguranta!

kast_ACAB 25-06-08 18:28

8)...o fii fost intradevar....n-am stiut sincer de existenta lui...oricum...am gasit prin sat p akolo niste bere rece...:rolleyes2..data viitoare vin cu ghereta personala cu preturi mai mici...si fac concurenta...joke:-P..

All times are GMT +2. The time now is 19:03.

- Copyright 2026 4Tuning