Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   dacia vs matiz (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/74817-dacia-vs-matiz.html)

Nebun4ever 19-04-08 16:50

Re: dacia vs matiz

https://www.youtube.com/watch?v=U86zM...eature=related am gasit asta.... eu zic ce e binisor pt o masina cu motor de 800 cmc

Sindrom 19-04-08 19:22

io am avut o dacie in 82masina impecabila mai putin tabla care era intr-o stare avansata de rugina.....am fost prost...am dat-o pe nimic....mi-am luat matiz....ce sa zic...merge ce mergem si cand e sa se taie se taie....acum masina a stat mai mult decat sa mearga si nu prea functioneaza cum trebuie....dar...va spun...un matiz intretinut...cat o fi el de bine...nu are cum sa faca o dacie 1310...nu are e imposibil...la dacie cand schimbam a-3-a smucea la matiz...pauza...recunosc se duce 150-155, dar nu se compara...si inca odata zic....DACIA E no. 1

CristiRS 19-04-08 20:38

eu zic sa testam :lol:

SV25MBN 19-04-08 21:00

De acord. Eu ma ofer sa vin cu o Dacie ( sper sa ramana Dacia mea acasa si ai mei sa plece cu Astra de Paste ). Cineva din Suceava care se ofera sa vina cu Matizu in saptamana de dupa Paste ca sa punem punct acestei dispute ?

Bobytzul 19-04-08 22:39

Quote:

Originally Posted by SV25MBN (Post 1493412)
De acord. Eu ma ofer sa vin cu o Dacie ( sper sa ramana Dacia mea acasa si ai mei sa plece cu Astra de Paste ). Cineva din Suceava care se ofera sa vina cu Matizu in saptamana de dupa Paste ca sa punem punct acestei dispute ?

Bre nici chaiar asa ,sunt convins ca o sa gaseasca omul la el in oras o dacie mai rasarita ,eu nici batut nu as merge dus/int cam 700-800 km sa ma trag la o liniuta .

SV25MBN 19-04-08 22:48

Pai eu intrebam daca e cineva de la mine din oras, pt ca m-am oferit eu. Daca el gaseste pe cineva care cu care sa se dea, sunt de acord. Numai ca la cat de inversunati sunt ei (posesorii de Matizuri) pot sa ne zica si alt rezultat, chiar daca e inventat. Eu as fi fost pur obiectiv, nu am nici un interes :)

Bobytzul 19-04-08 23:38

Quote:

Originally Posted by ghiszmo (Post 1490955)
****** cand mai multi zic ceva iar tu esti singurul care sustine exact opusulatunci eu cred ca ar trebui sa te mai gandesti asupra parerii p care o sustii! sincer dupa cum am mai spus am condus dacia in 4 trepte 89 p carb,dacia 2002 p injectie si nu una, 2!recunosc, nu conduc zi de zi dacia, dar imi pot face si eu o parere! iar matiz conduc aproape in fiecare zi!****** eu raman la opinina mea ca matizul face dacia la demaraj si cu un sofer bun si la drum lung in ce curba vrei tu!

Bre ghiszmo ,(uite atit o coada avea nea Gogule ) pari a fi om serios poate daciile au fost niste rapandule ,obosite de altii .Hai treaca mearga bate matizul ,Dacia 13xx ,bate si 1400 ,la aia de 1600 parca lejer 72 telegari sub capota cuplu max pe la 2500r/m , o bate si pe asta .Poate tu conduci masina de firma si o fi cine stie ce turbaciune ,dar ca sa nu bata la ochi au scris pe ea matiz,o fi ursuletul in blana de matiz ,sunt de acord cu tine ca si in curbe cu chestia aia spulberi de pe fata pamantului Dacia 13xx-16xx .Din cite stiu sunt niste legale la Braila poate vedem acolo ca intra in ac grupa amindoua marcile .
Eu zic ca cel mai practic este sa vedem ce ispravi fac matizurile VS dacia la Braila ca asa ne racim gura de pomana .Faptul ca x cu masina y ,a depasit o tipa,care conducea masina z este irelevant.

SV25MBN 20-04-08 00:07

Pai da, dar oricum depinde si acolo ce soferi vor fi, si in ce situatii vor fi masinile lor :)

Bobytzul 20-04-08 23:28

Quote:

Originally Posted by Nebun4ever (Post 1493078)
https://www.youtube.com/watch?v=U86zM...eature=related am gasit asta.... eu zic ce e binisor pt o masina cu motor de 800 cmc

https://www.youtube.com/watch?v=Mmw6C...eature=related
https://www.youtube.com/watch?v=R25jUzvpYz0&NR=1
https://www.youtube.com/watch?v=TlS_M...eature=related
Ce pot sa mai zic acum dupa ce am vazut atitea filme daca ditamai Ferrari lata cit drumul cu cai sub capota cita frunza cita iarba ,in fata matizului nu sufla .Ma trezesc acum la realitate, eu cu o amarita de Dacia 1310 ,un cotetz de masina,cu 2 carburi orizontale sincrone de imprumut de la prieteni ,pot sa am eu chiul ,oglinda si canale slefuite ,ghiduri de supapa noi supape pe scune etanse lacrima ,nu agreez filtre sport ,pot sa ii bag si benzina de avion (ala cu motor stea ,nu cu reactie) ,cu niste gume SH 185 ,sunt convins ;) ca nu am sanse in fata unui matiz de firma hingherit de curg petecele dupa el .Eu totusi o sa incerc sa ma tin de cuvint o luam de la Buzau ,Vernesti ,Ciolanu,Magura ,de voie de nevoie respect ce am zis ca te las sa pleci inaintea mea .Sper ca nu vrei sa pun si :shock: porcul de 200 Kg in masina pe post de copilot ca drumul il stiu .

Mustang 21-04-08 11:12

Vreau o Dacie ... :cry:
Sa arat ca poate in fata unui Matiz "afurisit". :D

SV25MBN 21-04-08 12:19

Normal ca poate, si suntem destui care stim care e de fapt "adevarul", dar acesti impatimiti isi vor sustine in continuare punctul de vedere si vor avea impresia ca doar eu sunt de parere ca Dacia e peste Matiz, si imi vor spune ca ar trebui sa renunt la parerea asta, pt ca de, "daca 2 iti spun ca esti beat atunci du-te si te culca" ;)

Geo_ZGA 21-04-08 12:38

chiar ca discutia asta devine o prostie: matiz face dacia.. ba nu face!, ba face! ba nu! tatal meu il bate pe tatal tau! a mea e mai mare ca a ta! :lol: :lol: :lol:
uite ca au aparut 2 oameni care pot sa demonstreze: Mustang vs. SV25MBN, matiz vs. dacia. faceti o liniuta, sau cel mai bun din 3... ca sa fie clar rezultatul, sa nu apara discutia dupa aceea ca "m-ai facut ca nu eram atent, nu am plecat bine, am plecat cu scart...".

Bobytzul, ce zici tu acolo numai "stock" nu este ;) banuiesc ca disputa era intre masini stock, ca altfel nu prea isi are rostul...

Mustang 21-04-08 13:03

Chiar daca nu cred in Matiz, voi face tot posibilul sa demonstrez contrariul. :D
Asa ca astept o Dacie 13xx,14xx. :)

Mentionez ca pana acum am spus si inca sunt de parere ca Matizul nu poate invinge o Dacie 13xx/14xx pe 402 metri. :)

Bobytzul 21-04-08 13:10

Quote:

Originally Posted by Geo_ZGA (Post 1494915)
chiar ca discutia asta devine o prostie: matiz face dacia.. ba nu face!, ba face! ba nu! tatal meu il bate pe tatal tau! a mea e mai mare ca a ta! :lol: :lol: :lol:
uite ca au aparut 2 oameni care pot sa demonstreze: Mustang vs. SV25MBN, matiz vs. dacia. faceti o liniuta, sau cel mai bun din 3... ca sa fie clar rezultatul, sa nu apara discutia dupa aceea ca "m-ai facut ca nu eram atent, nu am plecat bine, am plecat cu scart...".

Bobytzul, ce zici tu acolo numai "stock" nu este ;) banuiesc ca disputa era intre masini stock, ca altfel nu prea isi are rostul...

Stai bre nu o lua chiar asa ,ca nu eu am pus filme pe YOUTUBE ,cu matizuri transformate in fiare turbate ,care prind aproape 200 Km/h de nici amaritul ala cu ferrari nu sufla in fata lor.Am zis si eu ca tot omul cine stie ce super matiz o avea, cu turbine peste turbine chipuri minarite si ca sa nu ma fac de ris am zis ca o sa iau cu capatatul 2 carburi orizontale sincron si niste amarite de gume SH 185/13 ca sa poata sa se tina si masina mea pe asfalt cind o pleca matizul ca racheta ruseasca de o sa am senzatia ca eu stau pe loc .De ce nu vrei sa apreciezi corectitudinea mea :omul este din Buzau ,eu stiu drumurile prin Buzau si am ales un traseu unde se poate pune in evidenta ;) superioritatea matizului VS Dacia :D. Dar vad ca racesc gura de pomana ca ca cei cu matiz fac un taraboi si se indeamna unul pe altul cu "so pa el" dar nu iese macar unul din ograda .Ceva in genul unei curti cu 5-6 Pekinezi care cind vad un maidanez trecind pe strada,fac un taraboi de nu se vede om cu om ,dar nu are curajul nici un exemplar sa iasa pe gaura sa sara la jugulara maidanezului.Din punctul meu de vedere consider disputa incheiata si merg pe principiul ca "cel mai tare cedeaza" deci matizul e mai bun .

Geo_ZGA 21-04-08 13:56

Nu am zis de tine Bobytzul, ma refeream la discutie in general... disputa este doar din vorbe si, cum ai zis si tu, sa iasa in fata 1 matiz si 1 dacia, sa vedem pe fapte ce se intampla.
la tine ma refeream cand am zis ca nu prea are rost o cursa intre o dacia modificata ca a ta si un matiz stock. stock vs. stock e corect :)
eu nu am matiz, ca asi fi probat cu cea mai mare placere. mi-am dat cu parerea din faptul ca am condus destule dacii, si "cazane" si bune, precum si matiz si tico.

All times are GMT +2. The time now is 21:14.

- Copyright 2026 4Tuning