![]() |
Re: Machete in lucru - rock_angel
1.nu o arunc...o refac..si de data asta mult mai bine..si 2...nu ma plictisesc cand fac asta...si 3.asta a fost intentia mea...keep it simple..nu am vrut un body kit & stuff like that
|
ai bani de aruncat pe fereastra? de ce strici machete?! mai bine le donezi/vinzi la pret mic decat sa iti bati joc de putinele machete care au mai ramas. Ai stricat f40, ai stricat golfuri, bimmerul.. tot ce ai avut pe mana ai stricat! Lasa-te de modificat ca nu ai mana de lucru. Bafta.
|
Lasa copil , incearca si cu mai multa rabdare si fara graba , nu`i stres asa e la inceput dar nu te mai apuca de alta masina si daca e sa o strici pe una o slefuiesti oara bagi masina de gaurit in ea tot o refaci pana iasa ceva bun si daca ramane doar ax`u de la macheta dai drumu rupeao modifico cum iti place , daca nu iti place pui iara smirghel pe ea si dai tot jos iara mai faci o tura asa te inveti daca tot vrei sa faci si nu iti bate joc de ele atata tot .
ps.nu ori ce model de masina merge sa fie preparata unelor le ta bine doar o culoare schimbata sau alte jante bafta si sa vedem ce ai mai faut nou. pana una alta lasa joaca si dute si invata |
1.pe acest thread nu s-a mai scris din 12-05-09 si 2.e posibil sa imi iau un vw new beetle:) P.S:f40-u nu era al meu..si nu eu l-am stricat..
|
te rog sa faci o poza sistemului de prindere a usilor bmwului...de curiozitate...
|
bmw-ul nu mai e la fel de mult timp
+ ca nu se puteau inchide usile |
| All times are GMT +2. The time now is 00:24. |
- Copyright 2026 4Tuning