Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   Golf 1 - O cotoarba RWD (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/74633-golf-1-cotoarba-rwd.html)

scorpio GL 15-05-08 00:46

Re: O cotoarba la dopat - Golf I

astazi masina a plecat la vopsitor, unde va sta 3-4 saptamani.deci trebuie sa ne ocupam si de motor putin ;)

strik3ru 15-05-08 19:27

Frumoasa masina si tot respectul pentru cei care reconditioneaza babele :) . Spor la lucru si astept si eu sa vad ce va iesi in final

KTA87 15-05-08 19:57

F interesant pana aici... Felicitari!
Multa bafta in continuare!

scorpio GL 15-05-08 21:38

multumesc pentru cuvintele frumoase.totusi, scopul principal al acestei masini va fi sa se miste bine pe 400m la grupa ei, si chiar o grupa mai sus.tabla si vopsitul devenise o necesitate, si daca tot am decis sa fie facute, am hotarat ca merita un sacrificiu si nu s-au facut sub nici o forma compromisuri la orele de munca migaloasa sau la calitatea materialelor.tot ce inseamna sudura a fost in argon, toate ansamblele caroseriei curatate pana la tabla, chiturile si vopseaua cumparate au fost cele recomandate de vopsitor. sper sa iasa cum trebuie si sa apuce sa se vada si pe 400m munca.

Turbo110 17-05-08 13:52

vad ca iai astupat gaurile din lonjeroane nu ii mai pui bari ???

scorpio GL 17-05-08 15:15

in spate nu, in fata am sa pun una mai din topor mica.sper sa nu am probleme din cauza asta.

andreizr1 18-05-08 00:43

Re: O cotoarba la dopat

Quote:

Originally Posted by scorpio GL (Post 1482735)
a urmat o intalnire frumoasa, ca intre ;) babe

unde a fost intilnirea ? pe transfagarasan ?

ruller 18-05-08 18:32

frumos proiect ;) ....bafta...sper sa iasa cv misto :D :shock:

scorpio GL 18-05-08 22:23

sunt fotografii de la intalnirea de pe Transfagarasan a proprietarilor de golf mk1, mk2.Va fi si anul acesta, si sant pasionati din toata tara reuniti o data pe an de dragostea pentru aceste masini.

PS: multumesc pentru urari Ruller :)

Bogdan OCC 19-05-08 20:14

Asa domne`, bravos! La mai multe proiecte de genul acesta in tara noastra.
Imi place ca ai curatat-o pana la tabla, si eu am obsesia asta...

scorpio GL 20-05-08 01:58

pai am curatat-o pentru ca am vrut sa gasesc toate posibilele defecte sau rugina sub vopsea.Recomand flex de firma, perie de sarme, si mai ales foarte multa rabdare.

In plus ca si vopsitor nu se va baga orice putoi care da cu smirghel si vopseste peste vopseaua veche si chitul de calitate slaba dat acum o suta de ani .Intr-adevar presupune multe cheltuieli si munca, dar practic iese o masina ca si noua.

Bogdan OCC 20-05-08 16:16

Din cauza pregatirii proaste masinii de un ucenic al vopsitorului mi-a sarit vopseaua, pentru ca nici macar nu o matuise in unele locuri, si automat unde ramasese lacul vechi a sarit vopseaua noua..... si uite asa s-au dus 1000 euro, felicitari mesterilor romani....
Sustin miscarea "fa-o cu mana ta, nu mai da bani mesterilor..."!

scorpio GL 20-05-08 23:52

din pacate eu am sarit mia aia de euro, dar sper sa iasa satisfacator masina...am gasit niste ''indicii'' de rugina, sau asa mi s-a parut sub stratul de vopsea.Manopera la vopsit este mai mare cand i-o duci la tabla, dar fata shocata a vopsitorului face toti banii ;).
As fi vrut sa nu o fac eu, si sa dau bani cuiva, dar NIMENI nu le curata de tot.Mi-a folosit intr-un fel, ca am mai invatat ceva si dorm mai linistit noaptea.Parerea mea: daca tot muncesti si o cureti asa ia materialele cele mai bune.Eu in nebunia mea am considerat slabut si Standoxul si m-am axat pe Dupont.

Gabi 21-05-08 00:07

Ce-nseamna sa lucrezi in depou la Colentina :lol:

Spor la treaba ! Sunt curios ce o sa iasa !

scorpio GL 21-05-08 00:14

:) e un citat dintr-o melodie de la Parazitii .Unii prieteni imi zic ca am sa ajung ca ala din melodie daca mai bag multi bani intr-o masina asa veche.

All times are GMT +2. The time now is 17:30.

- Copyright 2026 4Tuning