![]() |
Re: Seat Leon "Copa", 285 CP si un stil inconfundabil
nu prea merita.. in bani astia iti iei un leon cupra si de restul de bani cam 10.000 de euro il faci de moare lumea :lol:
|
numa 55 de unitati??? destul de putine dupa parerea mea!
|
Superba.
Tot vad circotasi... Pai fiecare cu gusturile lui ... Nu as lua audi doar datorita volanului prea subtire pe care nu-l inghit (deci deja fiecare cu gargaunii lui) Audi S3 are 265CP vs Seat 285 Audi S3 are doar 2usi! (eu mai am si prieteni si nu ma dau jos sa urce si ei) vs Seat 4,care sunt si mascate ducind spre impresia de 2usi Bordul arata mai agresiv (exceptind cele 2-a dungi albe - wtf!?) si sa nu uitam ca sub capota este defapt VW ... Si la exterior ... mult mai fioroasa,agresiva,frumoasa ... In plus , toata lumea se uita numai spre audi,bmw si mercedes .. mai sunt si alte masini bune.(us,italy,japan) Dar probabil pe o piata suprasaturata de samsari care furau lebedele de la nemti nu prea ai ce sa zici ... |
frumos si agresiv
|
Leonul arata bine in general si acum a primit si un motor pe masura, chiar capabil.......
|
da...foarte mistooo.....o maisina adevarat superba....:D
|
Quote:
masina merita banii doar pt ca se fac 55 buc deci va fi de colectie. in rest ................. |
Quote:
la interior nu va avea aceleasi materiale ca un S3 nou. |
Prietene tu mergi cu 4motion nu cu QUATTRO !!!! :P
|
vw ruleaza !!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:00. |
- Copyright 2026 4Tuning