Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arad (https://forum.4tuning.ro/85-arad.html)
-   -   ARADUL DE IERI SI DE AZI (https://forum.4tuning.ro/85-arad/7439-aradul-ieri.html)

aR99bMw 11-03-06 14:17

Re: ARADUL DE IERI SI DE AZI

orash frumos? io zic sa dai o fuga macar pana la szeged ...daca nu mai departe:D sa iti schimbi parerea

AR06SVF 11-03-06 14:53

<inca mai exista cate un pomishor .. un parculetz... un spatiu verde...>
Chit ca e mai agitatie si mai nebunie, Timisoara ne depaseste cu mult la capitolul spatiu verde. Si parca nu era de-ajuns ca erau cate erau, mai si construim biserici si tot felul de minunatii in locul spatiilor verzi. No asa ca m-am 'nervat si pe primar.

theabsolutesound 11-03-06 15:56

eu zic ca oradea e mult mai ok .....asta e parerea mea ....dar e bine si aici .....daca se fac drumurile e ok :D:D:D:

AR06SVF 11-03-06 16:20

Drumuri ok? S-o lasam pe cand vom juca table in parcul batranilor.

theabsolutesound 11-03-06 16:22

Quote:

Originally Posted by AR06SVF
Drumuri ok? S-o lasam pe cand vom juca table in parcul batranilor.

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

WhiteRaven 11-03-06 16:55

mie cel putin "imi place" ideea, mai nou, de a transforma proape orice intersectie in sens giratoriu. :x :rolleyes2.. .si mai intalnesti cate un mos care inca nu stie legislatia, si sta in sens si se uita la tine si asteapta sa treci.
c p in bistrita au umplut orasul de sensuri. :anger::shakefist

AR06SVF 11-03-06 17:09

Quote:

Originally Posted by WhiteRaven
mie cel putin "imi place" ideea, mai nou, de a transforma proape orice intersectie in sens giratoriu. :x :rolleyes2.. .si mai intalnesti cate un mos care inca nu stie legislatia, si sta in sens si se uita la tine si asteapta sa treci.
c p in bistrita au umplut orasul de sensuri. :anger::shakefist

Intr-adevar sunt destui "soferi" care si-au luat carnetul cand erau doar doua masini in tot orasul. Ar trebui scosi la pensie si sa lase drumul liber pentru altii mai dusi...

theabsolutesound 14-04-06 00:28

aradul de ieri ....fara gropi .....iara aradul de azi plin plin de gropi ....si centru de la teatru la podgoria .....praf ...cam asta e aradul de azi :(

aR99bMw 14-04-06 16:01

groapa zilei e aia cum mergi spre aradu nou prin subcetate...aia chiar la intersectie unde au prioritate cei ce merg spre aradul nou....deci are 2m groapa aia....:evil: :evil: :evil:

TEKIN 14-04-06 16:10

cred ca ai intrat in groapa aia de vorbesti asa :)
cica groapa zilei ce tare a fost :)
cei care au aparat de foto nu vreti sa facem un topic nou despre gropile din arad si alegem groapa zilei cum zice si calin

aR99bMw 14-04-06 19:53

crezi ca n-am ce face numa sa fac poze la gropi? imi ia cel putin 1 an:D

TEKIN 14-04-06 20:13

bine bah nu am zis sa faci poze la fiecare gropi..... doar la aia care crezi ca sunt cel mai tare gropi din ARAD..:)

morghen 14-04-06 20:50

facem un album foto cu gropanele din arad? :D

una dinaia bine facuta e pe podul dintre zona 300 shi subcetate pe sensul zona300-subcetate....cred ca o sa pice mashinile prin ea in muresh acush.

theabsolutesound 15-04-06 00:47

Quote:

Originally Posted by morghen
facem un album foto cu gropanele din arad? :D

una dinaia bine facuta e pe podul dintre zona 300 shi subcetate pe sensul zona300-subcetate....cred ca o sa pice mashinile prin ea in muresh acush.

nu cred ca are rost ...ca sunt prea multe .....mai bine sa le ocolim;) pe cat se poate ...dar din pacate nu mai e un drum pe care sa mai potzi da o forja mica ...toate sunt praf ...

AR33COP 15-04-06 01:13

poti da forja dar cu jipu

All times are GMT +2. The time now is 15:48.

- Copyright 2026 4Tuning