![]() |
Re: ARADUL DE IERI SI DE AZI
orash frumos? io zic sa dai o fuga macar pana la szeged ...daca nu mai departe:D sa iti schimbi parerea
|
<inca mai exista cate un pomishor .. un parculetz... un spatiu verde...>
Chit ca e mai agitatie si mai nebunie, Timisoara ne depaseste cu mult la capitolul spatiu verde. Si parca nu era de-ajuns ca erau cate erau, mai si construim biserici si tot felul de minunatii in locul spatiilor verzi. No asa ca m-am 'nervat si pe primar. |
eu zic ca oradea e mult mai ok .....asta e parerea mea ....dar e bine si aici .....daca se fac drumurile e ok :D:D:D:
|
Drumuri ok? S-o lasam pe cand vom juca table in parcul batranilor.
|
Quote:
|
mie cel putin "imi place" ideea, mai nou, de a transforma proape orice intersectie in sens giratoriu. :x :rolleyes2.. .si mai intalnesti cate un mos care inca nu stie legislatia, si sta in sens si se uita la tine si asteapta sa treci.
c p in bistrita au umplut orasul de sensuri. :anger::shakefist |
Quote:
|
aradul de ieri ....fara gropi .....iara aradul de azi plin plin de gropi ....si centru de la teatru la podgoria .....praf ...cam asta e aradul de azi :(
|
groapa zilei e aia cum mergi spre aradu nou prin subcetate...aia chiar la intersectie unde au prioritate cei ce merg spre aradul nou....deci are 2m groapa aia....:evil: :evil: :evil:
|
cred ca ai intrat in groapa aia de vorbesti asa :)
cica groapa zilei ce tare a fost :) cei care au aparat de foto nu vreti sa facem un topic nou despre gropile din arad si alegem groapa zilei cum zice si calin |
crezi ca n-am ce face numa sa fac poze la gropi? imi ia cel putin 1 an:D
|
bine bah nu am zis sa faci poze la fiecare gropi..... doar la aia care crezi ca sunt cel mai tare gropi din ARAD..:)
|
facem un album foto cu gropanele din arad? :D
una dinaia bine facuta e pe podul dintre zona 300 shi subcetate pe sensul zona300-subcetate....cred ca o sa pice mashinile prin ea in muresh acush. |
Quote:
|
poti da forja dar cu jipu
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:48. |
- Copyright 2026 4Tuning