![]() |
Re: Taxa Lunara NSL
Quote:
|
Quote:
Stai lnistit... Te agiti degeaba... Sa vedem ca va veni lumea la intalniri intai. Deocamdata discutam despre club decat eu cu tine si cu Blondu. Te inteleg ca vrei sa facem treaba, insa nu impune tu o taxa si niste reguli, te rog! |
Bonule, cu tot respectul cuvenit Domn Presedinte stergetiva in pana mea ochelari, am zis ca se va impune si te am rugat pe u sa te ocupi de asta nu ca am impus eu ....... si ca tot veni vb de impus am impuso noi toti prin votul nostru .............. in fine daca iar stam si frecam tiparul iar o sa ne delasam .................... luna viitoare as propune o intalnire mica la un gratar ceva dar nah ............. nu avem domne cum nu?
|
eu propun sa dati o tura pana la targoviste majoritatea membrilor si vorbim toti acolo si stabilim ce si cum! .... sau faceti voi o intalnire cu toti si apoi stabiliti daca sa fie taxa sau nu! e mai bine asa pentru toti ! sa nu va prind ca va mai certati :D
|
Nu ne certam Dolb .. .......... e doar un debate in stilul nostru caracteristic, pana diseara o sa ajungem sa fim beti morti toti ................. :)):)):))
|
"Stergeti-va" se scrie dezlegat... A draq gramatica asta in spatziu.
Eu nu propun neaparat o intalnire la un gratar. Dar o sa incercam si un gratar daca vrei tu neaparat. Shantzu! Mi-au luat permisul! Am luat amenda...! Am luat-o mai mare...!!! :lol: |
Hmmm daca vreau eu! Mda nu mai zic nik ......................... ai dreptate ma agit degeaba !!! :(
|
Iti explic eu care e treaba si de ce nu prea sunt de acord cu gratarul.... dar nu aici! Stii tu ca cel mai bine rezolvam problemele fatza in fatza nu pe forum. Aici toata lumea vrea cate ceva, aici fiecare vrea sa fie cel mai bun.
|
Quote:
|
Pe mine nu m-a intrebat nimeni de taxa !:twisted:
|
Quote:
|
Quote: