Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PROVOCARI (https://forum.4tuning.ro/61-provocari.html)
-   -   zGb <-> kwx (https://forum.4tuning.ro/61-provocari/7410-zgb-kwx.html)

bogdan_kwx 12-09-05 15:12

am numai ghinioane cu masina dar sper sa trec peste toate si sa ma aliniez la start. da-mi pe pm un nr de tel unde sa te pot gasi pentru amanunte.

im570rm 14-09-05 22:30

ma gasesti in victoriei aproape in fiecare seara dupa 10

bogdan_kwx 19-09-05 08:01

s

te-am cautat vineri seara, nu te-am gasit si drept urmare m-am \"distrat \" cu un audi 2,5 TDI ........4x4 care avea o parere f buna despre masina lui . acum ...intreaba-l ca e desumflat :D :D :D

Cortez 20-10-05 04:27

:))

beck 23-10-05 00:19

lol

zgaibo ce faci mah nu te mai dai cu omu? ai mai inventat vre-o 3 mapuri :D

vezi sa nu ti se toceasca epromu ala de la atat scris, nici in liceu nu ai scris atat :D

fii atent ca imi fac ursu rau de tot si va mananc pe amandoi :twisted:

zGb 23-10-05 02:53

masina lui KWX trage prea bine acum s-a vazut azi la galati n-am nici o sansa pana la 200 :)
bafta cu ursu :D

EVOLUTION8 24-10-05 11:14

Merge merge r5.

Calimero2003 04-12-05 17:19

dai foc la KVX ca nu mai e bun...te-a fact JONNY de 2 ori asa ca....asta e..ai pierdut sefia...a loato la vale masina...vindeo :twisted: :wink:

DJ77VLD 04-12-05 17:36

Calimero vorbesti prostii.... :blahblah:

Lucian 04-12-05 17:55

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Calimero2003\"
dai foc la KVX ca nu mai e bun...te-a fact JONNY de 2 ori asa ca....asta e..ai pierdut sefia...a loato la vale masina...vindeo :twisted: :wink:

Mi se parea mai aproape de corect sa spui acele vorbe daca erai tu cel care reusea sa invinga KWX-ul . Dar sa te lauzi cu performantele altcuiva si sa mai folosesti si asemenea vorbe e josnic . Parerea mea . Sunt convins ca Bogdan isi va lua revansa .

DJ77VLD 04-12-05 18:07

Calimero dar datile trecute cand jhonny si-a luat-o in barba? De ce nu i-ai zis sa isi dea foc la masina?

yknot 05-12-05 08:36

Re:

Quote:

.... ai grija la gramatica... asculta ce a zis Lucian si incearca discerni...

EVOLUTION8 05-12-05 13:58

Datele de data trecuta :

Jhonny si luat-o cu un botic de renault in conditiile in care am descoperit de abia acum cateva zile ca avea pop-off-ul spart si membrana de spritz la carb rupta.

Si acum a vazut toata lumea cum merge masina.

Asa este la curse.Una mai buna alta mai slaba.
KWX-ul a batut multe masini si acum a venit si randul lui sa piarda.
Ambele masini merg bine.

R 5 gtt este o bomba de masina pentru performantele pe care le ofera

bogdan_kwx 05-12-05 14:18

.

vad ca sint foarte multi interesati de masina mea si chiar mai multi sint bucurosi ca am pierdut.nu-i nimic , nu ma deranjaza asa e in sport .
Si eu vrea sa va spun ca masina nu a mers bine si ca a avut o fisa de la 3 bujii sarita si ...bla bla bla.Asta e , dar daca cineva a vazut cele doua curse a vazut ca pierdeam pe plecare o masina juma si apoi recuperam o jumate de masina si asa murea pina la final.Asta pt ca a fost ud pe jos si eu nu plec patinat pe ca ambreiajul ala nu merge patinat. deja nu stiu de ce ma pierd in explicatii tehnice, am pierdut si il felicit pe cistigator. Cit despre chibitii din Craiova nu uitati ca inca am mai multe cupe cistigate la voi decit oricare asa ca ...stati blinzi daca mai vreti sa vedeti masini interesante la Craiova.OK?
Si daca vreti sa va spun ,asta e cea mai proasta cursa din punct de vedere al organizarii la care am participat ( si cred ca au fost cel putin 40).Nu o spun cu rautate pt ca nu ma caracterizeaza dar asta e parerea mea.
cu bine si sa vedem cite masini de la Craiova vin la Bucuresti.

Catalyn 05-12-05 15:01

Re:

Quote:

ce masina ai? tu te lauzi cu ceva ce nu e al tau? sau trebuia dupa penultima cursa sa posteze numai bogdan :wink: ...de ce trebuie sa te c*ci pe tine cand nu trebuie?....o lupta castigata nu e si finalul razboiului :wink:

All times are GMT +2. The time now is 01:50.

- Copyright 2026 4Tuning