![]() |
Re: my car dacia 1310
Quote:
|
parerea mea e sa astupi toba sau sa pui un filtru de polen in toba finala asa ai putea scapa si de banalul noneuro o sa te ridici la un euro 3:))) glumeam io zic sa mergi cu ea sa se mai curete si sa ii reglezi carb pe un carbotesc si vezi daca mai da fum daca nu cu un set de segmenti ai putea remedia problema ieftin si usor:) bafta multa la proiect
|
salut ! cum ai facut suspensia mai joasa !! spune-mi te rog frumos !! RESPECT !! sfatu meu ! as faceo un 2.0 16v la 230 cp cam aja de la LAGUNA cea mai veche CA SI B 34 SGM
RESPECT |
Quote:
|
ms .. am schimbat cate ceva pe la motor si nu mai da fum ...
si cu suspensia aia .. am taiat din arcuri si am intarit amotrizoarele ....bafta ! |
e gata proiectul vrem sa vedem si noi poze
|
Quote:
|
Quote:
ai fost tare la faza asta!!!:D |
tin sa va atentionez ca la masina se lucreaza cu drag si spor si in curand va iesi pe strazi sper sa fie fioroasa cum a si planuit propritarul asa ca astept sa vad ce poate face o dacie:D
|
of of of .. copii astia visatori ..... respect pt cei care cunosc!
|
Cumpar Urgent Carburator cu dublu corp+ galerie si axa cu came de " r "
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
...........
|
ce se mai aude cu aces proiect am vazuto pe strazi cu anunt pe ea 1000 euro pacat de ea daca e cineva interesat avea un nr de tel 0721827360 nasol
|
Ce pot spune ...... k nu am abandonat proiectul ... doar l-am amanat putin ... si ... o sa facem o masina frumoasa din ea ...
mai sunt mici retusuri de facut la ea ...cer e k .. va iesi foarte curand pe strazi !!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 08:22. |
- Copyright 2026 4Tuning