![]() |
Re: masina incepator 4500-5500max
te-ar avantaja un fiat punto 2002 cu aer conditionat, abs, geamuri electrice, oglinzi electrice, jante aliaj si foarte foarte bine intretinut? pretul il facem impreuna, ce zici?
https://forum.4tuning.ro/191-bazar-auto-masini/76024-fiat-punto-1-2l-16v-hlx.html |
Quote:
vreau sa fac scoala si sa ma duc in spamia sau germania sa-mi iau eu masina ,am un prieten care duce oameni in germania pt cumparat masini si cu 100 euro |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
aaa...pai stai prietene k tu nici 18 ani nu ai:)) oricum...e greu sa te duci singur in germania sa-ti iei masina...in primul rand nu ai voie sa o conduci tu in drum spre casa k esti incepator si pe langa asta sigur nu rezisti...asa k te duce cu 100e sau cu 500e mai putin conteaza k ar trebui sa opresti prin absurd de vreo 5 ori la hotel k pun pariu k nu ai putea mai mult de 300km pe zi:) nu sunt rautacios doar incerc sa-ti explic k nu e chiar asa usor sa aduci masini din germania precum pare...iar fiatul punto e adus din germania akm 2 saptamani:)
|
Lasati bre omul sa se duca. Daca vine inapoi plangand, e problema lui.
|
daca vrei mergi cu mine sa-ti iei masina...comisionul meu fiind minim...daca tot vrei sa vezi germania..:P
|
omu' nostru nici carnet nu are si deja se vede aducand masini de unu singur din germania...stai cuminte in banca ta ca dai banii pe transport pana acolo degeaba.
acum problema 2..vrei sa il ajuti tu ANM. daca intradevar ai 19 ani cum ai declarat la inscrierea pe forum nu vad cu ce l-ai putea ajuta tu. |
pai de ce nu l-as putea ajuta? :))...ma consideri prea "mic" k sa aduc masini din germania?:))
|
Quote:
nu spun ca e imposibil dar totusi nici tu nu ai cine stie ce experienta in condus |
nicidecum nu am experienta in conduc dar prima iesire in germania am avut-o la vreo 1 sapt de cum am facut 1 an vechime ...sincer "mi-ai dat cu firma in cap":)) ma descurc io la partea cu condusul...mai greu imi este cu romanii pe targ ca ma vad mic si sunt confuzi...nu au incredere....daca eram vreun mos de 60 de ani si aduceam masini si ziceam k am fost "maistru" la audi sunt sigur k eram mult mai bine vazut....in fine...probabil sunt cel mai mic care face asta si ma mandresc cu ce am ales sa fac....acum sa vedem cat timp mai merge:D
p.s.: chiar il pot ajuta fiindca varsta imi confera multe avantaje...:D iar pe tine apache te astept sa-ti vinzi loganul si sa mergem sa-ti iei o masina putin mai sigura la aceeasi bani:) |
Quote:
iti dai si tu seama ca nu sunt singuru care s-ar fi intrebat daca nu cumva esti cam mic. cat despre vandutul loganului..mai astept un pic |
si eu am avut logan si eram multumit d el fiindk ebmwra nou...dar cu aceeasi bani iti poti lua o masina apropiata la mana a doua de care ai putea fii mai multumit...majoritatea romanilor la 8000e vor prea mult...eu personal la 8000e mi-as lua un golf 4 din germania din 2003 si mi s-ar parea o investitie chiar fff buna....sau un fiat stilo din 2004-2005...in loc de logan...mi-ar oferi cam acelasi spatiu interior...acum..fiecare cu alegerea lui:)
|
ANM nu e mic, si eu la 19 ani aduceam masini ! drumul e obositor pt cei slabi de inger, eu nu am avut probleme insa tata se tinea f greu dupa mine. Important e sa sti ce vrei
PS: toate drumurile's perfecte numai romania e vraiste |
All times are GMT +2. The time now is 20:54. |
- Copyright 2025 4Tuning