Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Cluj (https://forum.4tuning.ro/37-cluj.html)
-   -   Intalnire 4tuning, Vineri 19 August (https://forum.4tuning.ro/37-cluj/7383-intalnire-4tuning-vineri-19-august.html)

Paul_(NooB). 20-08-05 07:56

ehh shukara intalnirea de aseara pacat ca nu am mai putut sta ar trebui sa iesim mai des :chuckel: :bong:

ZanDer 20-08-05 08:00

ye ... we should do this more often ... :D
bah ... ai zis ca nu mai ai stickere :twisted: ... nu conteaza noi sa fim fericitzi :wink:

Piry 20-08-05 08:02

PFU ii 9 dimineata... nu am dormit prea mult da mam trezit dintrodata cu o sete mortala de COLA...am zis ca mai bine mor decat sa ma culc la loc cu setea asta asa ca am iesit repede in pijamale la bodega de la scara sa-mi cumpar o cola, iar acum pot sa va relatez ca... LIFE IS GOOD (with coca cola :P )

si mai adaug, faceti poza cu stickeru pe masina si postati AICI.

DACIA-Wrc 20-08-05 11:17

mdea, imi pare rau ca nu am venit da promit solemn data viitoare vin...da sper sa mai fie data viitoare
intrebare, nu va cunosc nu va stiu doar pe vlad pe ufo si driveru pe vlad nu`l stiu personal
cine erau tipele alea?
imi plac pozele :) as fi vrut sa fiu eu acolo in locu lui vlad :)

WannaDie 20-08-05 11:40

din pacate iarasi am aflat prea tarziu :( ....nu intru si eu cateva zile pe forum si ratez asemenea evenimente :evil: .....sper sa mai fie si alte ocazii....

Piry 20-08-05 13:01

Re:

Quote:

Originally Posted by \"DACIA-Wrc\"
as fi vrut sa fiu eu acolo in locu lui vlad :)

pai da acolo vezi niste oameni care stiu sa se distreze... tu ai zis ca te casatoresti, acuma deja ai fii vrut sa fii in locu lui vlad? sa vezi de ai fii fost in locu meu :? 8)

Piry 20-08-05 13:02

PS. FETELOR data viitoare ce vreti sa castigati la concurs?

junkie 20-08-05 13:21

pai....dacane`ai dat stikere shi tricouri...poate data viitoare ne dai shi mashini :lol: :lol: :lol:

junkie 20-08-05 13:23

Re:

Quote:

Originally Posted by \"DACIA-Wrc\"
mdea, imi pare rau ca nu am venit da promit solemn data viitoare vin...da sper sa mai fie data viitoare
intrebare, nu va cunosc nu va stiu doar pe vlad pe ufo si driveru pe vlad nu`l stiu personal
cine erau tipele alea?
imi plac pozele :) as fi vrut sa fiu eu acolo in locu lui vlad :)

tipele alea doua din poze eram eu shi theba :wink: sper ca data viitoare sa vina mai multa lume...sa ne cunoashtem intre noi 8)

Piry 20-08-05 14:11

sa va fie rusine la aia care ati zis ca veniti si nu ati venit, oricum voi ati avut de pierdut da ati dovedit ca nu aveti cuvant :)

Detman 20-08-05 14:16

a fost frumos... :wink:
mi-a facut placere sa va cunosc...
pacat ca am fo' obosit si nu am putut sa ma simt si eu ... bine :P.

P.S. data viitoare sper sa vad si eu cum e Tequila... :)
:woowoo:

Theba 20-08-05 15:07

hihihihi...buna tequilla :drunk: ...asa`i piry,junkie? :wink:
La intalniri de`astea,nu se vine cu mashina...sa putem bea totzi cot la cot! auzi ZanDer,Speed Freak,Danez si Vlad?

SpeedFreak 20-08-05 17:52

Te rog frumos eu eram in timpul serviciului, daca suna telefonu trebuia sa ma prezint la datorie :D. anyway inca ma mai gandesc daca e mai bine sa mergem fara masini si sa bem sau sa mergem cu masini si sa se lase cu niste racing dupa :D. eu personal cred ca as prefera a doua varianta, dar ma supun majoritatii.

oricum a fost beton intalnirea si mi-a placut sa vad atata lume. sper sa se repete macar o data la 2 saptamani.

ZanDer 20-08-05 21:11

poi si io asj fi venit fara masjina ... mai ales ca era si dieselu :evil: , dapei noh ... ploua :( lasa ... next time va arata io cine ii shafu la tequila numa sa nu ma ia pe urma de tat valu ca nui bene ... :roll:
da si ideea de raceing imi surade :wink:

lancerEvo 20-08-05 21:19

apai nu iti fa pb ca o ducem noi pe pretenata acasa :)

All times are GMT +2. The time now is 13:06.

- Copyright 2026 4Tuning