![]() |
am vazut faza asta indeaproape adica eram cu gagiu si afauct faza asta tot la spusele mele ca vroia sa se infiga in ea da d c sa faca asta cand a facut cum am zis eu de a ramas aia traumatizata complet nu stia cum sa reactzioneze nu stia cum sa vb cu el da el era asa senin si la plecare s-a uitat in oki ei si a zis vb noi acasa...si aia deja nu mai stia ce sa mai zica rasufla de ziceai ca nashte...si dupa aia noi am plecat si aveam un unghi bun inspre ei si ne-am uitat la ei si baiatu cu care era fata tot o intreba tzi-e rau ce ai ce ai patzit...si asta nu nimik...si a tzinut-o asa pana a cedat fata nervos si s-a certat cu baiatu rau de tot si a venit plangand la asta...si asta vazand-o asa iti dai seama ca s-a inmuiat si s-au impacat...dar a trait nishte clipe mult mai nasoale decat ar fi dat in ea...!
ca pana la urma asta este scopul sa faci fata sa se simta nasol sa nu ma faca nu sa fi brutal sa o batzi ca nu e indicat nush eu consider o absurditate sa dai intr-o fata mai bine dai in fata cu vorbe decat cu palma...vorba de multe ori doare mai rau decat o palma.. :wink: |
fffff bun sfatul 10x
apropo,am facut si io asa odata:deci o tipa a vrut sa ma insele(mai mult ca sa ma faca pe mine gelos)cu un ffffffffffffffff bun tovarash d-al meu io logic ca am aflat,si urmatoarea zi,io zambeam diabolic si ea se simtea cu musca pe caciula dar pana la urma i-am mai dat o sansa,dar a fost fara rost |
Re:
Quote:
|
needbrain in primul rand daca tovarashul tau a acceptat sa se combine cu ea e grav sincer...
inseamna ca este pe interes sau nepasator si nu iti este prieten bun... la mine poate sa fie gagica super buna si sa zica hai sa facem ceva si sa stiu ca este cu un prieten BUN de al meu as zice fata mea ai o relatzie nu ma combin eu la faze dinastea... si toata faza pe care am zis-o mai sus este foarte eleganta si numai cu rani morale nu si fizice... si in plus se zice ca o fata nu se atinge nici cu o floare... :wink: eu zic baietzi inainte sa datzi intr-o fata mai bine mai ganditzi-va...zic eu... o doare mult mai tare cand ii intorci spatele decat o palma data credetzi-ma... P.S:sunt aici ca sa va dau sfaturi si sa primesc asemenea sfaturi...va multzumesc ca imi datzi dreptate si ca luatzi in serios exemplul meu(sfatul meu) |
pai io l-am pus sa se cupleze cu ea
k sa vad daca ea tine sau nu la mine |
Re:
Quote:
dar sa stii ca da rezultate faza asta dar problema este sa nu afle daca a aflat ai pus-o...iti face capu calendar ca ce ca nu ai incredere in mine ca cine ma crezi si alte kestii kair daca ele sunt nishte scorpii fac pe inofensivele si ele mereu sunt cu ceruc deaspura capului numai baiatu e ala cu coarne intr-o relatzie...nu ai si tu aceashi senzatzie eu o am...cateodata... dar tu te cam asemeni cu mine la gandire needbrain :wink: si cred ca si la gelozie... :wink: :lol: |
pai sa stii k io i-am spus apoi
\"mai fata,io l-am pus sa te cheme\"etc sa stii ca a reactionat f bine :lol: vb serios. dar,acum nu mai conteaza |
Re:
Quote:
Vezi iubire ca nu te inshel sau cuvintele astea sub alta forma...ca asa fac mai ales daca e si o fire dinaia pisicoasa asa...sigur asa zice ca sa iti dea tzie contoaru peste cap... :wink: gata nu mai vb atata ca deja ne sare lumea in cap ca vb numai noi 2 :lol: |
asta-i arma numarul unu: s-o faca pe pisicoasa, nu pot ele trai daca nu se alinta ca o matza pana te zapacesc
|
Beti ati cam deraiat de la subiect da sa zicem daca vreti discutati si de dastea :wink:
|
pai nu mah ca ala a acceptat.k asa mi-a fost vb cu el
dar ea era mai pisicoasa din fire dar in acel moment nu a inceput cu texte d-alea.pe mine m-a luat cu altceva:ca daca era sa se cupleze cu el io as fi fost prima pers care ar fi aflat bla bla bla cand am intrebat-o de ce nu mi-a spus pt se cuplase cu ala(chit ca pt o noapte)mi-a zis ca asta pt ea nu repr o rel sau ceva de genu asta.a reusit sa ma enerveze intr-un hal..... si cireasa de pe tort:cand am pus-o sa se puna in sit mea,totul era ok pt ea |
pai nu avea ce sa spuna ca sa iasa bine, obligatoriu ca iti spunea ca e ok
|
Re:
Quote:
tare rau imi pare ma baieti ma ... nu puteam sa fotografiez fetele pe strada. . din fatza .. doamne ce brunete .... oo doamne ce brunete .... pe strazi .. in Alaquas.. bai nene .. te lua durerea de cap .. nu apucai sa termini de admirat pe una din cap pana in picioare ca aparea alta ! BRUNETE cu niste ochi superbi ! cu coafuri din alea chulo :P tzate .. buci ... mari .. pffff parfum .... si cand te gandesti ca pe acolo .. o relatie .. tzine .. asa.. mediu ... o saptamana , 2... in care se intampla tot ce tre sa se intample .. iti cam surade toata treaba :D nush de ce zice lumea ca-n spania nu sunt femei frumoase... da! intradevar... ca orice tzara.. au partea lor MARE de grase... si etc. care de si sunt grase.. ca trasaturi ale fetzei si lalala nu sunt urate.. dupa ai ai partea de mijloc. .. de ... fete normale ... frumusele BAI NENE >.. si ai partea DE OPERE DE ARTA !! DE PIESE DE MUZEU !! de salivezi in pana mea pe strada... NU sufera bai nene de ele ... . nu sunt ca ... fataloaicele astea de bucuresti ... de se uita in scarba la tine .. ca si cum ar fi pasaricile raiului si de fapt sunt niste fardate si niste machiate din cap pana in picioare de se imbraca numai in etc etc. altfel fetele acolo .... sunt altfel .. discuti din priviri ... marfa rau de tot ! nu se compara cu ... uhhh scarbele astea .. vin in mall sa bea o apa cu lamaie doar doar de le-o mai vedea un bogatash sa le mai tzina pe spatele lui un an 2 ... e 7 dimineatza... :)) dupa o sticla de .. whiskey .. se explica .. deci.. in concluziex ... BRUNETELE ... fac legea.. o bruneta cu ochi albastrii ... pff daca mai adaugi si .... daca stau bine sa ma gandesc.. nu mai adaugi nimic .. am vazut femeia ideala .. era o tipa acolo .. conducea un megane .. roshu .. cu jante si stopuri clare .. am vazut-o in 2 saptamani de ... vreo 12-13 ori .. se tot plimba pe acolo ceva gen ture de magheru .. era superba tipa ! normal .. bruneta.. era.. de vis .. :roll: btw: am citit mai sus ... de .. baieti inselati .. care mai aveau un pic si se razbunau... fizic pe fete ? sau mi s-a parut .. frate.. cat de proasta ... cat de jegoasa ar fi .. orice ti-ar fi facut .. nu dai in ea ma nene .. ori o arzi la alt mod ori no arzi deloc .. -- cel mai bine tata ... se intoarce roata .... cum ai zice peshte ;) da nu dai intr-o fata ma nene ma ... urasc chestia asta .. e mai prejos decat orice , orice ti-ar fi facut ,curva orashului sa fie si nu dai in ea , asa-s ele ... n-ai ce sa le faci .. dar nu dai in ele .. ce naiba .. rezolvati ceva dac-o bateti ? rezolvati pe dreaq.. mai degraba il bati pe EL .. care .. deseori .. n-are nici o vina .. ea nespuinandui de tine .. si tot asa.. dar tu n-ai de unde sa stii .. si-l caftesti :) ca de abia dupa aia sa aflii de fapt cum a fost.. si se mai intample ca .. el sa fie la fel de vinovat ca si ea .. moment in care.. daca esti dilimache ... te duci dupa ala si-l calci in picioare oricine ar fi .. la nervi .. nu mai conteaza ... sau .. .stai ca baiatu linistit, iti spui ca ... are balta peste tata.... nu stai tu sa cauti pe nimeni .. nu stai tu sa bati pe nimeni si tot asa.. de ce ? simplu ... pai ptr cine sa bati ma ? ai ptr cine ? n-ai ... iar sa o ierti pe una dupa asa ceva .. mai ales in conditiile in care tu i-ai fost fidel ... e ... de mierda ! o scuipi in fatza si ii zici .. dispari de aici taratura mica ce esti .. (see ? o atingi .... fara sa o lovesti :P ) o data ce a facut-o ... asa ramane.. cel putin asa vad eu lucrurile .. |
EvLSant0S vad ca ai venit cu cef de scris :shock: :lol: :lol:
|
A innebunit Santos, dar vad k a innebunit spre bine...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cea mai tare faza pe kre poate sa o spuna una e aia cu : ar trebui sa luam o pauza... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Iti dai seama k dobitoaca are pe caltcineva, si ea merita facuta de tot ***u, nu neaprat batuta, iar fraieru kre a luat-o nu are nici o vina , dupa parere mea... Mi s-a intamplat odata dupa ce m-am desp de o tipa kre am stat eu mai mult asa, mi-a zis sa ramanem prieteni, si i-am spus clar si in fata : ce ai vrea sa vb eu cu tine, sa-mi zici cum te f%^e ala? A tacut din gura si si-a vazut de drumu ei... PEACE :peace: |
| All times are GMT +2. The time now is 16:51. |
- Copyright 2026 4Tuning