![]() |
Re: Machetele mele - coman razvan
Quote:
Quote:
Quote:
|
Re: Machete in lucru - Coman Razvan
6 Attachment(s)
Pentru azi :
1) carlig de remorcare fata 2) evacuare 3) stickere Azi am comandat : scaun rally, proiectoare, volan rally si extinctor 1/18! |
5 Attachment(s)
Azi: bari de rigidizare a caroseriei ... :)
- facute din bete de urechi - lipite cu picatura intre ele si cu plastic topit - vopsit negru - montat pe masina |
Foarte tare a iesit , faza cu betisoarele e chiar geniala :)) si arata criminal , felicitari !
Mai faci ceva la ea? |
Multumesc! :) Oho, mai e de lucru o groaza! Surprizele vor veni pe parcurs ... :)
|
Quote:
|
razvan si imaginatia:))))toate secretele imi apartin mie...asa sa fiu modest:)))hai ca glumeam....urmeaza multe surprize...
|
frumos,poti uita de "lipiciu de pe mana",si mie mi-a intrat un strop in ochi,astept sa iti vad finalul
|
de plexiglas nu ai auzit? Eu am incercat si a mers sau uitate la masina mea dacia si vezi ca este un om care face lucrari din plexiglas poate te ajuta el
|
Ba da am auzit! :lol: Am si facut rost! Mai trebuie prelucrat! ;)
|
Tare !
Si eu vreau sa fac ceva similar... candva... |
stingatorul ala e cat China.....iti dai seama cum ar fi sa ai un stingator cat scaunul in masina? :D
|
Stingatorul 1/18 pleaca luni spre mine! ;)
|
imi place ce i-ai facut... mai putin intercooler-ul...
chiar nu are loc acolo :cry: aaa... si iti trebuie geam la oglizi :-P in rest... numai laude |
Aha ! Ti-am zis eu, din broscuta cea raioasa se transforma in printul cel frumos. Foarte tare masinuta ! Succes in continuare !
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:34. |
- Copyright 2026 4Tuning