Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tuning pe machete (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete.html)
-   -   Machete in lucru - Geox' (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete/73534-machete-lucru-geox.html)

B 46 KTO 08-07-08 10:14

Re: 'Macheta in lucru' - Bmw

prea grea ... e din fier totusi, cele prevazute cu motor sunt din plastic !

Geox` 09-07-08 10:54

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by bogdan_cv9 (Post 1633873)
eu sunt un incepator ...frate am vazut acolo prin poze pe paginile 1-2 am vazut niste motoare: unu de masinuta electrica obisnuita si unu de casetofon :-o frate daca aveti asa cv pe ele...inseamna ca o sa imi tunez masinuta rpd...am un ferrari f50 1:18 si caut un motor pt el...am destul loc zic eu...si vreau...tractiune pe spate...si un kit exterior frumos..pt inceput o sa ma acup de partea electrica a masinutei..adica nite leduri ....(masina asta nu e pt ce vreau eu sa fac) dar as vrea sa imi cumpar un bmw m3 1:18 si as faceo super...cu toate astea nu stiu ce inseamna " motor termic " ?? imi spuneti si mie va rog frumos?

motoare termice=care transformă energie internă a unui agent termic în energia mecanică a unor corpuri solide. Exemplu de maşină termică motoare este un motor cu combustie internă.Motoarele termice sunt motoarele ce consuma un combustibil (benzina, motorina, alcool).

bogdan_cv9 21-07-08 00:12

Quote:

Originally Posted by just_machete (Post 1634184)
aia e macheta:))))=))...nu ii poti pune motor! si oricum daca ai putea ar fi prea grea!!!:))

:rolleyes2 :rolleyes2 DA CE E? si poate nu ai desfacut'o sa vezi cum ai putea pune un motor pe ea ;) ....eo am zis ca is incepator si nuj prea multe :D :D (ma refer la chestia cu motor pe macheta de fier )

Geox` 28-08-08 01:36

9 Attachment(s)
Caut jante!!
Momentan lucrez la stopuri;)
:arrow:+niste poze cu masina in stadiul actual:-)

Geox` 04-02-09 23:26

Re: Machete in lucru - Geox'

1 Attachment(s)
Care castiga:lol:(am sa revn cu niste filmulete):D
Ps:Care ma ajuta,Nu stiu ce sa intamplat dar nu mai merge stanga?stie cineva care e problema?

a!3x 22-03-09 22:06

Quote:

Originally Posted by Geox` (Post 1475564)
Astazi am facut si porbagajul sa se deschida,probabil vor urma si usile :D:arrow:

te rog eu mult ,spune-mi si mie cum ai facut sa se deschida portbagajul ,te rog!

Geox` 23-03-09 11:10

Pur si simplu am taiat porbagajul,apoi dintr-un pix am facut suportul care sa se deschida.

a!3x 23-03-09 18:32

nu te supara pe mn ca pun atatea intrebari dar asta e ultima:
cu cce ai taiat portbagajul??????

mateiush 23-03-09 18:38

esti tare man,bv uite am si eu un porche telechidat 1/12,e prafuit saracul:)) o sa ma apuc de el:twisted::twisted::twisted:

Geox` 23-03-09 19:53

1 Attachment(s)
a!3x:Pune cate vrei nu ma supar,cu panza de bonfaer mica,sau freza daca ai.am sa pun o poza mai clara cu sist de prindere.
mateiush:Pai scoate-l, al meu sta si acum n-are adversar:))),+ ca am directia stricata.
Cam asa se misca masina acuma.

a!3x 24-03-09 08:49

mersi mult. nu stiam cum sa tai portbagajul la o masina m-am gandit si eu la chestia asta cu bomfaieru ,dar am crezut ca nu merge! mersi mult!

TU NU AI SEMNE DE PUNCTUATIE LA TASTATURA?

bmwh548 24-03-09 11:49

a!3x: o mica observatie: la el caroseria e din material plastic, nu e metalica. La o macheta cu caroserie metalica nu as indrazni cu bomfaierul, poate cu dremel sa faci ceva.

Geox` 24-03-09 11:57

Sau freza am zis...

depide ce machete ai :))daca ai machete mici ....:

Geox` 30-07-09 18:22

3 Attachment(s)
..............

Darius DMS 30-07-09 18:32

arata criminal....credeam ca ai renuntat....doamne,ce tare eeee!!!!!!!!mai incanta-ne cu poze......esti tare;)

All times are GMT +2. The time now is 08:40.

- Copyright 2026 4Tuning