![]() |
Re: My CaZaN
C faci ma gide....tine'ne si pe noi la curent cu evenimentele...!!! Cum decurg lucrurile cu batranica..!!! ce-ai facut cu barile alea...??? Ceva poze...!!!
|
poze nu iam facut din lipsa de timp dar am si eu o intrebare ce culoare sa fac rotile ca am pus dalea de canada cu balon lat
|
eu zic k ar da bine pe masina vopsite roz in centru si verde pe margine asa
|
da aici cam ai si u dreptate dar nu se mai gasesc culorile astea pt ca o sa devin daltonist;) oricum le fac albe si gata termin cu tot sper ca miercuri sa le termin
|
masina e de vanzare cine e interesat sa ma cosntacteze 0723924288 sau 0764650910 sau id de mess [email protected]
|
1 Attachment(s)
asa arata masina acum!!!
|
in detaliu are roti de canada lasata jos motorul merge impecabil nu arunca ulei pe nicaieri cutie 4 trepte 1980 an de fabricatie interior curat si intact model 1300 fara rugina merge totul la ea nu are nici o problema o vand pt simplu fapt ca nu am permis si o tin degeaba
|
pai vad ca ai 21 de ani...da si tu de permis si o sa mai stea masina degeaba...ziceai intrun topic ca e totu aranjat...
|
a fost totul ok pana am dat traseul ca sa stie toata lumea am picat nu am mai reusit sa il aranjez si nu mai vreau sa mai dau niciodata ca am vazut cum e smenarile asa ca bafta tuturor
|
vad ca nu va intereseaza daca pana vineri nu vine nimeni sa o cumpere o sa ma apuc serios de ea si o sa o tin pana ajunge la fier vechi;)
|
gyde frate BARA CROMATA 1300 NEAPARAT!
|
neaparat stiu toata lumea mia zis dar nu gasesc vreau sa pun model de bari nichelate cu flapsuri de cauciuc daca are cineva de vanzare in perfecta stare sa imi lase si mie un pm sau sa ma contacteze
|
stie cineva cum se cheama solutia aia care se da pe vopsea sa se infloreasca vopseaua sa se curete mai repede vreau sa curat jantele pt a le vopsi:(
|
o cutie 5 trepte cu tot cu planetare in stare buna ma ajuta si pe mine cineva
|
GYDE daca tie iti place masina cu barile de plastic io zic s-o lasi asa si sa o faci cum iti place tie nu cum vrea forumu.io zic ca arata bine si cu barile aste .fiecare masina tre sa fie unik nu trebuie creat un streotip !!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:05. |
- Copyright 2026 4Tuning