![]() |
Hehe,Tico are farmecul lui,eu pot sa ti-o garantez,am mers aproape un an cu unul si am indragit f mult masinuta aia.Mica,agila,consuma putin indiferent de regimul de mers,trage bine,chiar f bine pt 48cp pt ca are greutatea f mica,de 650kg.Nu de putine ori m-am mai dat pe la stopuri cu Nove sau SN,sau chiar si cu masinute gen Fabia sau altele cu motoare intre 60-70cp,si i-am lasat in urma sau am mers cot la cot cu ei.Cel putin am avut odata jiglerul marit si rupea masinuta.Decat un cotetz de Matiz mai bine Tico.
|
1 Attachment(s)
Niste poze cu un Tico superb,cu multe modif in afara de jante:
|
3 Attachment(s)
Niste poze cu un Tico superb,cu multe modif in afara de jante:
|
mmmdeah... e faina
1. nu ar fi trebuit sa imaprta grila de sub capota in 2 2. garda la sol ar fi trebuit s fie mai mica... 3. vb ta, jante shi eventual aripile umpic evazate |
si 2 tobe frumoase in spate.... + jante de 17 :P GLUMEAM
|
cum e in poza, AJUNGE ! mai mult, devine kitch !
|
cum cur sa fie kitch mah omule? pai alea-s jentzi mah? bleeeh... aleas rotzi de carutza trasa de magarush, tre schimbate neaparat...
|
da de unde mama dreaq isi deschide ala portierele? :roll:
|
Sunt jmecherite usile,au costat o gramada de bani,scria pe site-ul de unde le-am luat.Probabil ca proprietarul n-a mai avut bani de jante sau toba. :roll: :D
|
Heh... sper ca nu si le-a facut ca la muscle cars :) .. aia cu buton pe scut sau in aripa :twisted:
|
:D
Nici o imprsie de masina din poza !
Decat una proasta ! |
pare interesanta, mergeau insa alte culori
ramn la parerea ca tico nu e masina de modifiact |
parerea mea e ca aceasta masina ar trebui lasata sa isi faca treaba ei de masina de oras .
Mai la inceput a zis unu ca tico de fum la orice dacie .mai mare prostie nici ca am auzit!Ba baiete da tu chiar nu gandesti?!!!cum vrei ca mashinuta asta sa ieie o dacie?(800cmc vs 1400cmc) shi iti dai seama ca un tico nu ia curbele cu 100km/h da o dacie se mai descurca. TREZIREA!!! |
devil_1...ai 15 ani ..esti copil...mai invata, ca mai ai multe si nu mai vb degeaba, intr-o cursa nu conteaza numai capacitatea cilindrica....este unul dintre cei foarte multi factori care decid soarta unei curse...
|
din toate parerile eu zic sa iei din chiuloasa(micshorezi camera de ardere),filtru si evacuare sport(am gasit filtru la mana a doua,f.bun cu 1 bulion),si sa montezi un carburator dublucorp,cu flansha,insa tre sa fii sigur ca e reglat bine.cauta un carb.weber prin s.h. sau la targurile saptamanale de mashini,il poti negocia la 500.000.
si mai elimina si toba mica(daca are). intre timp,daca ai rabdare,finiseaza pe interior galeria de admisie cu hartie abraziva fina. mi se pare ideal sa usurezi volanta si am mai auzit o idee despre incarcarea contragreutatilor arborelui cotit pt a mari forta centrifuga.....................dar cine ti le face nene? si mai poti usura din caroserie(daca mai e nevoie :D )aruncand bancheta din spate si inlocuind-o cu 2 boxe cat capacul la WC. |
| All times are GMT +2. The time now is 01:22. |
- Copyright 2026 4Tuning