![]() |
Re: fiat stilo
apropo , merge bine si la revanzare mai ales ca am dat pe ea doar 7.000 euroi si in lista : 6 airbag-uri, clima bi-zone, acoperis amovibil , instalatie bose cu 8 boxe+ subwoofer, abs+ebd+ esp, 4 geamuri electrice ,oglinzi electrice incalzite,servo dual-drive, volan +schimbator in piele , comenzi pe volan , jenti aliaj , senzor de parcare,de lumina, de ploaie, etc
io zic ca merita....:D pret initial de vanzare in 2001: 19.200 ddp:lol: |
ola , am citit comentariile voastre , m am amuzat intr un fel sau altul , tot ce vreau sa va spun este ca design ul italian si motorizarea bat la cur marea majoritate a marcilor de masini ..........sunt si eu posesor de fiat ,punto sporting , sunt foarte multumit cu toate ca am un motor mic , dar il upgrade acum si in viitor , asa ca in final forza italia !!!!!
|
2 Attachment(s)
|
Quote:
|
Eu nu stiu ce vorbeste lumea aiurea.Am avut un Stilo 1,6 16 v 103 cp.L-am luat la 20.000 de km si lam dat dupa 1 an si 10 luni si 64000 de km.In tot acest timp in afara de 2 bielete antiruliu , filtre si ulei nu am schimbat nimica si nici nu am avut probleme.Din auzite se spun multe prostii dar incercati sa conduceti una si ve-ti fi uimiti.Inca mai am regrete ca am dat-o:sad:
|
De fiabila sper sa fie ca o am de putin timp.. mi-au luat un Fiat la SH si singurele probleme care le am sunt la senzorul de airbag in rest masina merge .. am curele de distributie cu care am mers 10.000km peste aia 60.000 cand trebuia schimbate si incan merg.. Singura chiestie naspa e faptul ca la reprezentanta preturile sunt aberant de mari.. daca te agiti gasesti si mai ieftin .. eu sper sa imi trimieata cineva piesele la colet din italia sa vad :P
|
Am uita :D am avut o problema la rulmetu de presiune de la ambreaj .. m-a costa 6 mil piesa si montaju pana la 10 cu tot cu platoforma .. dus si adus acasa.. :D
|
de curind mi-am luat si eu STILO 1,8 16V
am condus multe masini , dar nici un atit de nervoasa si iute ca STILO am si eu aceasi problema cu ea cu mufele de la AIRBAG ( nu stiu pe unde le gasesc ) dar in rest bate orice masina de la clasa ei la dotari ( raport pret / dotari ) si la cum se misca |
Guides Airbag
|
Quote:
|
Ambreaj
Pai de unde piese asa ieftine ?
|
de la diversi care se ocupa cu piese auto , elit spre exemplu ....
|
un site ceva pt elit ? Unde imi repa si eu aerul conditionat .. trebuie curatat un vaporizator pusa o conducata si freonul ..
|
nu au site , dar in viitor cand ai nevoie de piese .....intreaba si cautam , de aia suntem pe aici sa ne ajutam .........
|
intrebare ?
salut sunt nou pe acest forum si am o intrebare: stie cineva unde pot gasi o polita (capacul de la portbagaj) pentru un stilo caroserie coupe ?
multumesc. vale, 0765.330.193 [email protected] |
| All times are GMT +2. The time now is 14:43. |
- Copyright 2026 4Tuning