![]() |
Lambo`urile de la REX nu le-atzi prins ? pacat :cry: ... erau 2 murcielago mama mama ...
|
Mdeah!La un semafor am vazut unu.....adik acum l`am vazut ca`n 3 secunde disparuse :cry: !
|
o fi fost diesel :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sincer sunt satul in bucureshti sunt la lambo de ma doare capu cel putzin 4-5! si asa cry...d c nu te-ai dat cu el... :lol: ...ca si asa daca era modelu diesel aspirat il faceai :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
bai......io nu as da banii pe un lambo.
nu-i masina aea pt strazile din romania |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
crede-ma io stiu.deci ibiza mea e a5a din romania.am cumparat-o cu vreo 2 sapt inainte sa fie lansata oficial in romania stii cum se uitau romanii dupa ea? pai eram odata in eforie nord,stateam in masina,si vine una si o ocoleste,se uita,se tot uita,si apoi a mai tipat la unu \"uita mah ibiza d-aia noua\" stii ce bine m-am simtit? :lol: |
Eiii de acu miroase a laudaaaaaaaaaaaaaa !!!! Si stii tu lauda de sine nu stinks a binee :lol: :lol: :lol: :lol: !
|
important e ca are cu ce se mandreasca...
dar sa stii needbrain ca aici e o mica kikitza... zic asta ptr ca eu ma mai uit si imi bag putzin in tzigani cu sheptare cu a8-uri cu s-uri care asculta manele la maxim si put a transpiratzie si a jeg...si tot il admir dar il admir negativ... bineintzeles daca e un pushti asa cu o super scula de mashina cum o ai tu toata stima...eu in locu ei veneam la tine te intrebam date tehnice da poate nu stia fata ce sunt alea... normal te simtzi implinit asa urla inima in tine da cand vezi un slatar intr-o mashina mishto itzi vine sa te zgarii pe oki sau am vazut SL 55 AMG care mergea prin bucureshti fara trafic cu 50 la ora ce sa ii faci...sa ii dai in cap si sa ii iei mashina si sa o rupi putzin ca aia ptr asta e facuta... deci in concluzie...orice mashina \"tunarita\" din romania atrage priviri si atrage admiratzie...! |
mai tata dar nu este obligatoriu acum daca ai masina rea de tot ,oriunde mergi cu ea sa fie numai forja.baga mana in foc ptr toti ca nu ati face asa ceva tot timpul.e normal sa mergi cate o data si mai linistit.la faza cu muzica fiecare asculta ce vrea si cat vrea
|
deci faza cu masinile scumpe si cu gighineii din ele care asculta manele e stresanta rau
cat despre tipa aea ca \"mi-a abordat masina\"deci i-as fi raspuns cu cea mai mare placere asa am patit io acum cativa ani:l-am vazut pe unu cu un volvo(era nou-noutza masina)si il intreb ce motor are se uita jegosu' ala la mine de parca n-aveam un ochi oricum,cel mai misto e cand ma intreaba cineva ce motor are masina atunci ma simt bine. P.S. nu am vrut sa ma laud.v-am spus doar cum se simt cei din masinile la care va uitati |
dupa cacaturile de masini care le-am vazut.... WOW
- Saraca Romania ce sararaca ii... Muritori de foame... - Sincer sa va spun ... eu traiesc in madrid... dar aici rar vezi cate un ferrari... sau lamborghini.... ce sa mai vb de mustang... da mayback..... Felicitari celui care o facut pozele.... |
pai romanu' e plin de el
deci au venit nush ce delegati de la UE si au ramas socati de masinile pe care le-au vazut in romania nu se asteptau la asa ceva.au declarat ca nici in occident nu-s masini ca-n romania dar la noi vezi la un semafor un lambo si langa o dacie de pe care curge tabla iar vara,in mamaia....pai e ca-n monte carlo |
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:40. |
- Copyright 2026 4Tuning