![]() |
Re: Miss Popularitate - SMAEB 2008
daca ar fii sa fac un top cu primele 3 as incepe cu :
1. Alessia Dulgheru 2. Raluca Dumitru 3. Mihaela Ilie parerea mea;) |
da da ...ai dreptate ...si eu le am dar reclama aia cu marmota nun se mai difuzeaza de mult :))
raid3r dar de mihaela ilie ce zici ...nu crfezi ca ar merita si ea un loc in primele 3 ? e super fata ... |
sa stii k si mie la fel mi s-a parut mai ales k fata de restul fetelor era mult mai linistita...adik nu incerca sa atraga privirile tuturor celor care erau prezenti....pur si simplu statea pe motocicleta linistita. asta da dovada de foarte multa stapanire de sine si asta ma facut sa o votez dar nici frumusetea ei nu putem sa o observam:D
Quote:
Quote:
|
Mihaela Ilie..
|
2 Attachment(s)
eu nu am fost atent ... sorry ... oricum ideea e ca avem fete super si cred ca evenimente de genu asta ar trebui sa fie mai des ca avem ce vedea. si apropo de cumintenia Mihaelei ...uite si replica (2poze). de asta ce parere ai ? ? ? am facut poze cu majoritatea ...dar asta chiar se catara pe tine frate de parca ne cunosteam de o viata, au poate era...mai putin cuminte...
|
Quote:
tocmai ca nu am nr ei, dar cum in general multi lii rusine sa o intrebe pe fata daca sunt vantai sau nu... ma ofer eu.. ca nu mi-e rusine :D Quote:
foarte bine daca te rog da-mi si mie nr de tel a lui Ana-Maria Grudu sa o sun sa o intreb daca unst " simple urme " sau kiar vanatai :D si poti sa imi dai si nr de tel al Mihaela Velcu ca nu ma supar.. :D |
pui stop eu am fost primu :P
|
cand eram mici asa era vorba " pui stop eu am fost primul " nu aveam de gand sa sar la scandal era o simpa amintire din copilarie :D
|
Quote:
|
salut
un nou membru sper sa ma primiti si pe mine in clubul vostru |
iti imaginezi ca am glumit, nu pot da niciun nr de tel :)
|
allesia rullz :) mi s-a parut cea mai finuta
|
MIHAELE ILIE 15 :D cea mai scumpa dupa parerea mea ! :)
|
Andrada Pasc pt originalitate si e cea mai dulce si naturala dintre toate :D
|
Alessia are niste ochi super... a primit si votul meu...
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:27. |
- Copyright 2026 4Tuning