![]() |
Re: Lancer evo 9
Quote:
|
asta este drep. deja am schimbat o cutie viteze la 8 000 KM si discul l_am terminat la aproape 20. 000KM
|
Quote:
|
Mi se pare mie sau au disparut niste posturi?:))))))))))))))))
|
nu au disparut, au fost doar mutate, la ,,lancer evo ROT"
|
el are evo acasa si vine cu logan dci in bucuresti la intalnirile fanatik imi vine sa dau peste tine cu dci-u :lol:
|
e mai TRU daca vine cu loganu'... ce stiti voi :-P
|
Buaaaai n-am numere:-):-):-) Si dosaru'..... nu vreau...... clar?:-):-):-):-)
|
buaiiiiiii tu lasa vrajeala ca de cand ne ameninti ca vi cu mitzu offf ce om
|
Maus , ce fel de came ai ? si daca schimbi injectoarele ce fel de pompe de benzina te gandesti sa pui ? iar ca ECU cu care ai sa mergi ? Hydra ,Motec? iar pentru ambreiaj ca sa nu mai ai probleme iti sugerez un tri carbon de la Carbonetics poate o volanta fidanza ,iar ca sa nu ai probeleme iti sugerez sa inlocuiesti furtunu ala de cauciuc ce duce de la rezervoru de lichid la ambreiaj deoarece cand se incalzeste ala se dilata pentru ca are portiuni unde nu este intarit si pierzi presiunea , incearca sa schimbi intercoolerul si mai ales sa maresti teavile ce intra in intercooler ,daca le iei jos ai sa vezi ce gatuite sunt sub bara, iar filtru ala de aer nu-i cea mai buna alegere incearca altul dar nu k&n tycoon iar ca si came ar trebui sa-ti iei Cosworth nu HKS daca vrei mai multe informatii da-mi un PM , pot sa-ti spun de ce m-am lovit eu cand l-am modificat pe al meu
|
Domnu MauS ..ai facut zilele trecute vreo plimbarica prin Galati ?Parca nu erau numere rosii la masina .
|
Quote:
|
turbo back Invidia, Injen 'cooler pipe kit, admisie hks, soft facem sambata, ................ si duminica la Buzau:-):-):-):-):-):-):-)
|
Surioara ei din Bucuresti o asteapta... :D
Nu stiu daca ma recunosti... Marius, de la intalnirile Fanatik :D |
Cum iti merge masina dupa "evenimentul" de sambata? ;)
Ce-ai facut la buzau? |
| All times are GMT +2. The time now is 04:49. |
- Copyright 2026 4Tuning