Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Mitsubishi (https://forum.4tuning.ro/131-masina-mea-mitsubishi.html)
-   -   Lancer EVO IX (https://forum.4tuning.ro/131-masina-mea-mitsubishi/72489-lancer-evo-ix.html)

MauS 21-05-08 12:11

Re: Lancer evo 9

Quote:

Originally Posted by radu_lkv (Post 1531722)
este un disc ralliart, bunicel, ieftin, dar care se duce repede, iar placile de la el nu se pot inlocui (nu sunt prinse in nituri)
alegerea este una buna, mai ales daca masina este stock....dar si asa o sa incepi sa ai pb cu transmisia ;)

eu sunt la a patra cutie (si am schimbat-o pe cea in 6 cu una muuult mai rezistenta), la al doilea diferential spate si al patrulea diferential fatza, iar ultimul distrus este chiar carbonetic ;)...o sa vezi cate pb apar daca o sa cresti cu mult puterea motorului

Stiu ce probleme apar din cauza puterii.... :-) Sa vedem. Initial, ma voi opri doar la piesele mentionate intr-un post anterior. Ar fi OK transmisia pentru modificarile respective. Cu timpul ne gandim la alta cutie, diferentiale si altele...

M I V E C 29-05-08 20:31

asta este drep. deja am schimbat o cutie viteze la 8 000 KM si discul l_am terminat la aproape 20. 000KM

MauS 30-05-08 10:32

Quote:

Originally Posted by M I V E C (ex.R M B) (Post 1560926)
asta este drep. deja am schimbat o cutie viteze la 8 000 KM si discul l_am terminat la aproape 20. 000KM

Cum a rezistat atat de eroic discul la tine?:-))))))))

MauS 04-06-08 08:50

Mi se pare mie sau au disparut niste posturi?:))))))))))))))))

M I V E C 04-06-08 10:36

nu au disparut, au fost doar mutate, la ,,lancer evo ROT"

browser 04-06-08 22:15

el are evo acasa si vine cu logan dci in bucuresti la intalnirile fanatik imi vine sa dau peste tine cu dci-u :lol:

Sasha 05-06-08 10:06

e mai TRU daca vine cu loganu'... ce stiti voi :-P

MauS 06-06-08 13:26

Buaaaai n-am numere:-):-):-) Si dosaru'..... nu vreau...... clar?:-):-):-):-)

browser 08-06-08 17:20

buaiiiiiii tu lasa vrajeala ca de cand ne ameninti ca vi cu mitzu offf ce om

draculas 13-06-08 21:50

Maus , ce fel de came ai ? si daca schimbi injectoarele ce fel de pompe de benzina te gandesti sa pui ? iar ca ECU cu care ai sa mergi ? Hydra ,Motec? iar pentru ambreiaj ca sa nu mai ai probleme iti sugerez un tri carbon de la Carbonetics poate o volanta fidanza ,iar ca sa nu ai probeleme iti sugerez sa inlocuiesti furtunu ala de cauciuc ce duce de la rezervoru de lichid la ambreiaj deoarece cand se incalzeste ala se dilata pentru ca are portiuni unde nu este intarit si pierzi presiunea , incearca sa schimbi intercoolerul si mai ales sa maresti teavile ce intra in intercooler ,daca le iei jos ai sa vezi ce gatuite sunt sub bara, iar filtru ala de aer nu-i cea mai buna alegere incearca altul dar nu k&n tycoon iar ca si came ar trebui sa-ti iei Cosworth nu HKS daca vrei mai multe informatii da-mi un PM , pot sa-ti spun de ce m-am lovit eu cand l-am modificat pe al meu

BGD_NNE 18-06-08 08:19

Domnu MauS ..ai facut zilele trecute vreo plimbarica prin Galati ?Parca nu erau numere rosii la masina .

MauS 18-06-08 08:40

Quote:

Originally Posted by BGD_NNE (Post 1597906)
Domnu MauS ..ai facut zilele trecute vreo plimbarica prin Galati ?Parca nu erau numere rosii la masina .

Da.......:-) are numere:D:D

MauS 20-06-08 02:14

turbo back Invidia, Injen 'cooler pipe kit, admisie hks, soft facem sambata, ................ si duminica la Buzau:-):-):-):-):-):-):-)

Mitsu' 20-06-08 23:02

Surioara ei din Bucuresti o asteapta... :D
Nu stiu daca ma recunosti... Marius, de la intalnirile Fanatik :D

B11EAU 23-06-08 09:53

Cum iti merge masina dupa "evenimentul" de sambata? ;)
Ce-ai facut la buzau?

All times are GMT +2. The time now is 04:49.

- Copyright 2026 4Tuning