![]() |
Re: Ghetto Tuning
good job my boy !
|
poti sa mi faci aerisiri la grila de jos de pe bara fata?
|
daca mi-ai zice si ce masina eventual ai pune si o poza n-ar mai trebui sa ghicesc asa mult...
|
Sunt super incantat de aripile spate, mi-a placut foarte mult cum a lucrat. Recomand Ghetto Tuning fara nici un pic de retinere. Se lucreaza cu atentie, cu pasiune si se finiseaza foarte bine. Bravo! Tine-o tot asa!
|
3 Attachment(s)
tuning se intampla si cand ploua... si neaparat cu o pizza de la Johnny's... prietenii stiu de ce :D
|
1 Attachment(s)
pt dacia 1310 o prelungire capota? modelul de mai jos?cam cat m-ar costa? si aripile la fel...ca cele din poza astept un pm sau contact la id [email protected]
|
Quote:
un UP mare pt Ghetto Tuning |
3 Attachment(s)
ma intereseaza si pe mine o prelungire capota pentruun vw bora si spileru daca se poate face dupa cel din poza un pret itmp de exectuite tinand cont ca sunt din bv si daca si vopsesti .
ma intereseaza fata la bora din poza pret cu totu daca se poate face mersi salut . |
sunt prea mici pozele. cauta-ma pe yahoo sa vb
|
iti dau un UP da' imi dai o pizza :P
daca faci bara aia la bora io zic sa il scoti pe sunu de la naftalina sa dea gauri :P |
Quote:
|
pentru bora prelungire capota din fibra 60 euro, din tabla 100 euro.
pentru alte modificari trebuie sa detaliati. |
https://forum.4tuning.ro/137-volkswagen-tuning/17039-poze-bora-tuning/page-8.html uite pe pagina asta este pusa bora tunata si ma intereseaza si pe mine partea de fata pozele puse de florin 99 si o vopsea ceva de genu salut .
|
3 Attachment(s)
sall,m-ar interesat o prelungire bara lata spate la un golf 2???(ex cel din poza)si c pret??si un eleron,nu am un model anume dar ceva asa mai aratos sau pate cel din poza....
mrs astept raspuns |
Quote:
soosy, eleron ca in poza se cumpara de la magazin. bara spate pot sa ti-o dau pe asta la 130 euro sau bara stock + 100 euro. |
| All times are GMT +2. The time now is 12:47. |
- Copyright 2026 4Tuning