![]() |
Re: Renault 5 GTT Big Frenky
Quote:
|
nu mai bate tot asa.... MAI RAU!! am de gand sa merg pana ii schimb iar internele... nu.... glumesc.. duminica cred ca il desfac.. ca si asa nu mai merge masina ca nu am frane ..adica de mers merge.. dar nu se mai opreste
:) |
Quote:
|
pai la fel ca data trecuta... cand am luat alea de la tine :)
franele marfa pe fatza sunt pe masina demuuult.. mai citeste si tu pe threadu meu :) mi-am pus acum pe spate etriere mari.... dinalea de reno 5 de fatza..(1,1 si 1,6 dizel) si frana de mana hidraulica :) sa ma fac si eu titirez ca frana de mana originala e praf. |
9 Attachment(s)
Cateva poze mai noi ku 5 :D
|
prea tare :D
|
|
nah...ca acum tre sa schimbi si numarul de inmatriculare !
|
esti nebun..... cine a stat in portbagaj sa filmeze soseaua?
credai ca scoate fum sau de ce ai filmat toba? |
Quote:
|
Imi poti explica si mie principiul functionarii ceasului de amestec...asta in cazul in care nu m-am inselat eu si sa fie altceva. Eventual si pretul de achizitie. Multam anticipat si bafta in continuare.
|
Quote:
|
Hai ca in graba am vazut ca am scris aiurea.....ma interesa cum (unde) anume se leaga ceasul. Mersi inca o data de lamuriri si scuze.
|
Quote:
|
ceasul efectiv se baga in masina.
are + si - pentru iluminare + si - pentru alimentare si fir pentru senzorul de amestec situat imediat dupa galeria de evacuare... la 15- 20 cm de galeria de evacuare(pe downpipe undeva) |
| All times are GMT +2. The time now is 16:40. |
- Copyright 2026 4Tuning